Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Brad Pitt s-a despărțit de modelul Nicole Poturalski. Cât a durat aventura lor nebună

Bard Pitt în vârstă de 56 de ani și iubita sa, Nicole Poturalski, de 27 ani, s-au despărțit în secret după o relație de doar 3 luni.

Brad Pitt s-a despartit de modelul Nicole Poturalski.

Brad Pitt și Nicole Poturalski au fost văzuți pentru prima dată în luna august, când relația dintre ei încă nu se răcise. Însă, acum totul s-a terminat, pentru că nu a fost niciodată o relație serioasă, relatează Page Six.

Modelul german Nicole Poturalski are o “relație deschisă” cu soțul ei, Roland Mary, de 68 de ani. Din acest motiv se explică și escapada amoroasă pe care a avut-o cu celebrul actor.

Citește și: Cum arată Nicole Poturalski în costum de baie

Nicole s-a întors la soțul ei. Aceasta a fost văzută ținundu-se de mână cu Roland Mary, sâmbătă seară, pentru prima oară după aventura pe care a avut-o cu Brad Pitt.

Nicole Poturalski a primit reacții negative în mediul online

La începutul lunii, Nicole a postat un video pe rețelele de socializare, în care se întreabă de ce oamenii „aruncă” cu atâta ură asupra ei. Reacțiile negative au început să apară după ce fanii au aflat despre relația amoroasă dintre Brad Pitt și Nicole.

Citește și: Brad Pitt, îndrăgostit nebunește de Nicole Poturalski

M-am întrebat întotdeauna de ce oamenii lasă comentarii pline de ură? De ce? Ce este de câștigat? Pur și simplu, aș vrea să înțeleg acest lucru, pentru că nu pot pricepe. Este atât de nepoliticos și trist să lași astfel de comentarii.”, a fost mesajul modelului pentru public.

Recomandari