Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Cum arată noua iubită a lui Brad Pitt în costum de baie. Nicole Poturalski, apariție incendiară pe internet

Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, are 27 de ani, este fotomodel și soția unui bărbat cu 41 de ani mai în vârstă.

Soțul ei se numește Roland Mary, este om de afaceri și are 68 de ani. În restaurantul lui din Berlin s-ar fi cunoscut Brad Pitt și Nicole Poturalski.

Se pare că soțul modelului vede relația celor doi ca o ”prietenie strânsă” și nu este deloc deranjat.

Cum arată Nicole Poturalski, iubita lui Brad Pitt, în costum de baie

Femeia care l-a cucerit pe Brad Pitt, de altfel singura cu care actorul și-a asumat o relație la patru ani de la despărțirea de Angelina Jolie, este foarte activă pe rețelele de socializare.

Recent, Nicole Poturalski s-a filmat în timp ce purta un costum de baie din două piese și a urcat imaginile pe internet.

Nicole Poturalski, iubita lui Brad Pitt, selfie în costum de baie

Brad Pitt și Angelina Jolie, divorț cu scandal

După divorțul cu scandal din 2016, Brad Pitt și Angelina Jolie au încercat să ajungă în ultimii ani la o înțelegere, de dragul copiilor.

O scurtă perioadă de timp, tensiunile dintre cei doi au dispărut și chiar se vorbea despre împăcare, însă lupta pentru custodia celor mici a dus la noi certuri.

Citește și: A fost acuzată că o urăște pe Angelina Jolie! Cum se apără noua iubită a lui Brad Pitt

Deși inițial ajunseseră la o înțelegere, aparent Brad continuă să fie nemulțumit de cât timp petrece în compania celor șase copii.

Recomandari