Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

GALERIE FOTO! Brenda din Beverly Hills, 90210. Îţi mulţumim că ne-ai făcut tinereţea mai frumoasă!!!

43 de ani. Trei căsnicii. De trei ori în Playboy!!!


43 de ani. Trei căsnicii. De trei ori în Playboy!!!

Nascuta in Memphis, Tennessee, orasul unde avea sase traga marele Elvis, domnisoara Shannen Doherty a participat, la 11 ani, la un casting pentru un rol in popularul "Little House on the Prairie". L-a luat si asa a inceput cariera ei.

In 1990, nenea Aaron Spelling, producatorul a ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai tari seriale din lume, Beverly Hills, 90210, i-a dat rolul Brenda Walsh. Cel cu care avea sa devina faimoasa. Cucerea premii, poza pentru reviste importante. Dupa retragerea din BH, "Brenda" n-a mai reusit sa faca niciun rol "adevarat" care sa stearga imaginea lasata alaturi de Jason Priestley. "Playboyul" a tras cateva cadre cu ea. A inceput o viata tumultoasa, asemenea scenariului.

A fost casatorita cu Ashley Hamilton, din septembrie 1993 pana in aprilie 1994. N-a durat si n-a durut mult. In 2001, a fost condamnata la 10 zile de "mititica" dupa ce a condus beata. In 2003 a anulat casnicia de sapte luni cu Rick Salomon. In 2011 si-a unit destinele cu domnul Kurt Iswarienko, in Malibu. Pana la ora redactarii acestui material, nu dadusera divort.

Dar noi o iubim pentru că fără ea tinereţea noastră ar fi fost, cu siguranţă, mai seacă!

Recomandari