Brendan Fraser, de nerecunoscut la premiera noului film "No Sudden Move". Cum arată acum actorul

Brendan Fraser, celebrul actor din filmul “George al Junglei”, s-a schimbat radical, iar ultima sa apariție la premiera noului film “No Sudden Move”.

Actorul a luat parte la Festivalul de Film Tribeca în New York, iar apariția lui a fost una neașteptată.

Profimedia

Celebrul actor care făcea furori cu trupul său intens lucrat la sală în 1997, în filmul care a făcut istorie, “George al Junglei”, în vârstă de 52 ani, a ajuns să fie de nereucnoscut pentru fanii săi. Brendan Fraser a jucat și în trilogia “The Mummy”, care a înregistrat un succes enorm.

Actorul a luat parte la Festivalul de Film Tribeca în New York, iar apariția lui a fost una neașteptată. El s-a prezentat pentru premiera filmului “No Sudden Move” unde joacă rolul lui Jones. Brendan a apărut alături de colegul său David Harbour și Jon Hamm.

Citește și: Seara de comedie: "George, trasnitul junglei" si "Stai, ca trage mama!", numai la Antena 1!

Pentru eveniment, Brendan a purtat un costum negru, o pereche de pantaloni asortați, o cămașă bleu și o cravat bleumarin cu model.

Filmele noi în care îl vom putea vedea pe Brendan Fraser

Filmul “No Sudden Move”, a cărui acțiune e plasată în 1954, spune povestea unui grup de criminali care se întâlnesc în circumstanțe misterioase și trebuie să lucreze împreună pentru a afla ce se întâmplă când slujba lor normală se transformă în una ciudată.

De asemenea, Brendan va avea de jucat rolul vieții lui, pentru care trebuie să facă sacrificii foarte mari. Actorul va juca în “The Whale”, în rolul lui Charlie, un bărbat de vârstă medie, de 272 kilograme, care trăiește în Idaho. Misiunea lui este să se împace cu fiica lui de 17 ani. Relația lor s-a răcit din cauza faptului că el și-a recunoscut orientarea sexuală.

După ce le-a dezvăluit celor dragi că este într-o relație cu un bărbat, aceștia s-au îndepărtat de el și Charlie a început să mănânce pe bază de stres după ce iubitul lui a decedat.

Citește și: În anii ’90 făcea furori cu pătrățelele lui, acum e de nerecunoscut. Cât s-a schimbat Brendan Fraser, starul din Mumia

Cum a devenit faimos actorul din filmul "Mumia"

Brendan a devenit faimos pentru rolul său din trilogia Mumia (1999-2008), dar și pentru rolurile din comediile sau filmele SF precum Bedazzled (2000), George of the Jungle (1997), Looney Tunes: Back in Action (2003) și Journey to the Center of the Earth (2008).

Actorul a avut succes și cu rolul său din serialul Texas Rising (2015), dar și în serialul dramă The Affair (2016-2017). Brendan a apărut în seriale urmărite de un public foarte larg, precum Scrubs și The Simpsons.

Cascadoriile pe care actor le-a făcut de-a lungul carierei sale de actor i-au adus probleme de sănătate pe care le-a putut rezolva cu ajutorul unor intervenții chirurgicale. Actorul a suferit mai multe operații ce s-au întins pe o perioadă de 7 ani. Printre intervențiile de care a avut nevoie se numără și o operație la corzile vocale, dar și una la genunchi.

În 1993, Brendan Fraser a întâlnit-o pe frumoasa Afton Smith și s-au îndrăgostit. Cinci ani mai târziu, în 1998, cei doi s-au căsătorit și au împreună trei băieți, pe Griffin (născut în 2002), Holden (născut în 2004) și Leland (născut în 2006).

Ultimele știri