Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Brian May a ajuns la spital după un accident în grădină: ”N-a fost coronavirus, slavă Domnului!” În ce stare se află legendarul chitarist al trupei Queen

Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen, trece prin momente dificile după ce a fost internat în spital în urma unui accident suferit în grădină. 

Brian May a ajuns la spital după un accident în grădină: ”N-a fost coronavirus, slavă Domnului!” În ce stare se află legendarul chitarist al trupei Queen

Potrivit The Guardian, chitaristul trupei Queen ”nu va putea să meargă o perioadă” după ce și-a rupt mușchiul fesier într-un accident suferit în grădină, în timpul pandemiei de coronavirus.

Într-o postare făcută pe Instagram, chitaristul trupei Queen, în vârstă de 72 de ani, a mărturisit că noul coronavirus nu l-a afectat, cel puțin deocamdată, însă un accident suferit în grădină îl va ține la pat o perioadă.

Ipostaza amuzantă în care a fost surprins chitaristul Brian May, alături de un koala. Video

Artistul a făcut publică o fotografie şi o înregistrare video pe Instagram pentru a face anunţul inedit.

Brian May a avut o relaţie cu muza lui Freddie Mercury

Brian May și fosta soție a lui Freddie Mercury, Mary Austin, au fost împreună.

Dezvăluirea a fost făcută după ce actrița Lucy Boynton a fost aleasă să joace rolul lui Mary în documentarul despre Queen, „Bohemian Rapsody”, chitaristul explicând cum a ajuns iubitul acesteia înainte ca ea să devină muza și nevasta colegului său.

Potrivit Music News, care citează Yahoo! Music, Freddie i-a cerut lui May permisiunea de a ieși cu Mary după ce aceștia s-au despărțit și au rămas prieteni.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro