Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Ipostaza amuzantă în care a fost surprins chitaristul Brian May, alături de un koala. Video

Înaintea concertului umanitar „Fire Fight Australia”, legenda rock Brian May a vizitat clinica pentru animale sălbatice din Brisbane. Chitaristul formației Queen a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii alături de unul dintre „beneficiarii” centrului de îngrijire pentru animalele afectate de incendiile de vegetație, potrivit Daily Mail.

Brian May alături de un koala

Queen şi Adam Lambert au scris istorie, legând două dintre cele mai mari evenimente muzicale caritabile, Live Aid din Londra, din 1985, şi Fire Fight Australia, de la Sydney, de duminică. Fire Fight Australia, la care au participat mii de spectatori, a avut ca scop colectarea sumei de 10 milioane de dolari.

Suma colectată este destinată pompierilor care s-au luptat cu incendiile de vegetaţie, comunităţilor afectate, dar şi organizaţiilor ce salvează animale, scrie Mediafax. Queen a cântat acelaşi set de piese pe care l-a interpretat la Live Aid, singura diferenţă fiind că, în 1985, îl avea ca solist pe Freddie Mercury, iar, duminică, l-a avut pe Adam Lambert.

Moment emoționant! Un pui de koala rămas orfan îmbrățișează un ursuleț de pluș. Imaginile au ajuns virale. Video

„Acești oameni fac o treabă incredibilă, îngrijind supraviețuitorii incendiilor devastatoare din Queensland. Au nevoie de tot sprijinul nostru”, a scris May.

În lineup-ul evenimentului au fost anunţaţi şi k.d. lang, Alice Cooper şi o serie de vedete aurstaliene printre care se numără Amy Shark, Baker Boy, Conrad Sewell, Daryl Braithwaite, Delta Goodrem, Grinspoon, Guy Sebastian, Hilltop Hoods, ICEHOUSE, Illy, Jessica Mauboy, John Farnham, Lee Kernaghan, Olivia Newton-John, Peking Duk, Pete Murray, Tina Arena şi William Barton.

Incendiile de vegetaţie au ucis cel puţin 33 de persoane şi au distrus peste 2.000 de locuinţe în Australia începând din luna septembrie 2019 şi până în ianuarie anul acesta. Mii de oameni au suferit din cauza evacuărilor, întrucât incendiile imprevizibile au cuprins peste 10,3 milioane de hectare de pământ. Se estimează că un miliard de animale şi-ar fi pierdut viaţa în urma dezastrului.

Zeci de urși koala au fost rași cu buldozerul, într-o pădure de eucalipt din Australia

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro