Brigitte și Florin Pastramă, viață pe lux și opulență! Cum decurge o zi din viața celebrului cuplu | Video

Brigitte și Florin Pastramă se înțeleg mai bine ca niciodata, în ciuda zvonurilor răutăcioase. Ce spune bărbatul despre celebra lui soție.

Brigitte și Florin Pastramă au parte de o viață pe lux și opulență. Iar când vine vorba de cumpărături, Florin chiar ştie cum să îi facă brunetei pe plac. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiţi.

Apariție de SENZAȚIE! Cum arată sora lui Brigitte Pastramă! Vei fi uimit de frumusețea ei! | Video

După ce s-ă zvonit că între Brigitte și Florin Pastramă lucrurile nu mai sunt ca înainte și ca vor ajunge la divorț, iată ca treaba nu stă deloc așa, iar aceștia au toate motivele să fie fericiți și închid gurile rele de fiecare dată cu imagini spectaculoase.

Asta s-a întâmplat și acum câteva zile, când cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la o sesiune de shopping în oraș.

Fiul lui Brigitte Pastramă, dezvăluiri surprinzătoare! Ce nota a luat Robert la examen!

Cum arată o zi din viața soților Pastramă

Îmbrăcata într-o rochie scurtă, ce-i lașa la vedere trupul bine lucrat Brigitte cu sotul ei și împreună cu o prietena au ieșit la o terasă de fițe din București. Dupa ce au stat mai multe minute de vorba, acestia au părăsit locația și s-au îndreptat spre mașină. Acolo s-au întâlnit cu alți doi prieteni. Și-au continuat drumul apoi, spre un magazin de lux extrem de scump, de unde, se pare, ca au ieșit destul de fericiți.

în ceea ce privește relația dintre cei doi soți, se pare că în ciuda zvonurilor cum că între ei ar exista probleme, Brigitte și Florin Patsrama par sa se înțeleagă foarte bine.

Brigitte Pastramă, primele declarații despre scandalul dintre ea și fiul ei: "Eu îmi asum vina"

Florin declara ca i-a oferit soției sale liniștea de care ea avea nevoie, în schimb el ar fi găsit in ea, un suflet de aur.

Urmăriți cum decurge o zi din viața șoților Pastramă, accesând clipul videod e mai sus, difuzat la Antena Stars.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri