Live acumBaieti de oras
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Cauza morții starului Disney Cameron Boyce, dezvăluită. Ce spun legiștii

Cameron Boyce, starul Disney care jucat în filme precum Jessie și Descendants, a murit în somn, în apartamentul său. Cauza morții a fost dezvăluită de medicii legiști.

Camron Boyce

Cameron Boyce, starul Disney care jucat în filme precum Jessie și Descendants, a murit în somn, în apartamentul său. Cauza morții a fost dezvăluită de medicii legiști.

Cameron Boyce, care a fost găsit fără suflare de familia actorului, sâmbătă, 6 iulie, a murit în somn, potrivit presei străine.

”Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei afecțiuni medicale pentru care făcea tratament", a anunțat un purtător de cuvânt al familiei actorului, într-un comunicat dat publicității duminică.

Cameron Boyce, cauza morții

Surse au declarat pentru platforma de știri mondene tmz.com că Boyce suferea de epilepsie, boală care, însă, nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes.

Medicii legiști susțin că autopsia lui Cameron Boyce a fost efectuată, iar rezultatele oficiale urmează să fie anunțate. Examinarea post-mortem, efectuată luni, ar urma să arate exact cauza morții și va fi determinată în urma unor investigații suplimentare, a indicat Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles

Cameron Boyce filme - Cum a devenit cunoscut

Cameron Boyce a debutat în actorie la vârsta de 9 ani cu un rol în filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a apărut în comedia "Grown Ups" din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel.

El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmațieni", și a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă și difuzată de același post de televiziune.

Cameron Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de admiratori ("followers") ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher".

Mesajele vedetelor după ce Cameron Boyce a murit

După ce Cameron Boyce a murit , mai mulți colegi de breaslă, printre care Adam Sandler, Salma Hayek și Debby Ryan, i-au adus un omagiu.

”Prea tânăr. Prea dulce. Prea amuzant. Cel mai drăguţ, mai talentat şi cel mai decent copil din preajma mea. Îl iubeam pe acel puşti. Îi păsa atât de mult de familia lui. Îi păsa atât de mult de lume. Mulţumesc, Cameron pentru tot ce ne-ai dăruit. Atât de multe lucruri te aşteptau. Inimile noastre sunt frânte. Ne gândim la familia ta, căreia îi transmitem cele mai profunde condoleanţe“, se arată în textul lui Sandler”, a scris Adam Sanldler.

Şi Salma Hayek i-a transmis un ultim omagiu, în care mărturiseşte că îl considera bun şi generos pe tânărul Cameron Boyce.

„Am avut privilegiul să joc rolul mamei lui Cameron în «Grown Ups» 1 şi 2 şi am păstrat contactul de-a lungul anilor. Era spiritual, talentat, bun, generos, amuzant şi strălucitor. Veselia lui va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, în vreme ce el va dansa şi va străluci în altă parte“.