Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Doliu la Hollywood! Actorul Cameron Boyce a murit în somn, la numai 20 de ani

Actorul american Cameron Boyce a încetat din viață la vârsta de 20 de ani. Acesta a murit în somn, din cauza unor probleme medicale.

Actorul american Cameron Boyce a încetat din viață la vârsta de 20 de ani. Acesta a murit în somn, din cauza unor probleme medicale.

Tânărul actor cunoscut pentru rolurile din Descendants, Jessie sau Grown Ups a fost găsit mort de familie, care a confirmat decesul.

“Cu inima grea, profund îndureraţi, anunţăm că în această dimineaţă l-am pierdut pe Cameron. El a murit în somn în urma unei crize provocate de o afecţiune medicală pentru care urma tratament. Lumea a rămas fără îndoială fără una dintre cele mai stălucitoare stele, spiritul său va trăi prin bunătatea şi compasiunea celor care l-au cunoscut şi l-au iubit”, a declarat un apropiat al familiei.

Vestea morții sale a stârnit un val de tristețe la Hollywood. Pagina sa de Instagram a fost inundată cu mesaje de regret și durere.

Cameron Boyce și-a început cariera la 9 ani, devenind faimos datorită rolului Luke Ross din serialul Disney ”Jessie”.

Filmul ”Descendenții 3” era programat să fie lansat în Statele Unite pe 2 august. Rămâne de văzut, dacă în urma tragicii vești, pelicula va mai apărea.