Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cândva era milionar, acum stă cu chirie într-un apartament mic! Cum a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu, dupa ce a pierdut toată averea!

După ce a pierdut o avere în valoare de aproximativ 150 milioane de euro, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un mic apartament.Recent, vila sa din Izvorani a fost scoasă de bancă la licitație.

Irinel

huff.ro

Irinel Columbeanu nu mai e cine era. Din milionarul excentric înconjurat de cele mai frumose femei ale României, s-a transformat într-un cetâțean simplu, care se uitâ de două ori la prețurile produselor pe care le pune în coșul de cumpărături.

Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani a ajuns să piardă toată averea.

Incredibil! Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă toată averea de 150 milioane de euro. Cum a ajuns să trăiască fostul milionar de la Izvorani

După ce a rămas fără bani, banca la care este împrumutat i-a scos la licitație vila de la Izvorani.

Unde locuiește acum fostul milionar

Acum, fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să locuiască cu chirie, iar situația lui financiară este îngrijorătoare.

Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro, l-a executat silit pentru că nu și-a mai plătit rata, iar Irinel a rămas fără vila de la Izvorani. Vila de lux din Izvorani a fostului milionar, Irinel Columbeanu este acum scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro.

Carmen Grebenișan, dezvăluiri de senzație despre Asia Express. Irinel Columbeanu ar fi trebuit să facă parte din altă echipă

Irinel Columbeanu locuiește de ceva vreme, cu chirie în cartierul Colentina din București. Se pare că în urma datoriilor mari pe care le avea la chirie și întreținere, fostul afacerist a fost evacuat recent din complexul rezidențial unde fusese surprins alături de iubită.

Afaceristul figura cu o datorie la întreţinere în valoare de 1.800 de lei, iar chiria nu a mai fost plătită de două luni. Drept urmare, Irinel a fost evacuat. El a fost surprins zilele trecute la noua locuinţă, un bloc nou din zona Colentina, Bucureşti, conform Libertatea.

Recomandari