Carmen Chindriș, imaginea adorabilă din copilărie. Cum arăta artista când era doar un copil

Carmen Chindriș, artista care l-a impresionat pe Mihai Bendeac în ediția patru a noului sezon "iUmor" cu talentul său și frumusețea răpitoare, a publicat pe rețelele sociale o imagine din copilărie.

Carmen Chindriș a surprins pe toată lumea cu o imagine din copilărie

Instagram

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au deschis ediția patru a noului sezon "iUmor", iar cei mai încântați de apariția lor spectaculoasă pe scenă au fost Miha Bendeac și Delia, care au prins drag de piesa solistei „Ziuan-n care tu m-ai sărutat”. Cei doi au fost extrem de încântați de venirea artistei, iar actorul a rămas impresionat de frumusețea sa, lucru pe care l-a dezvăluit în culisele show-ului.

Frumoasa cântăreață este o prezență minunată, iar vocea sa și superbele trăsături ale feței au cucerit publicul încă din prima clipă. Aceasta își surprinde prietenii virtuali de câte ori are ocazia și publică diferite imagini cu ea, un lucru este evident, artista este activă în mediul online și își ține la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața sa, printre care se numără și copilăria.

Cum arăta Carmen Chindriș în copilărie

Artista s-a făcut rapid remarcată pe scena "iUmor" cu cele mai deosebite calități ale sale, însă foarte puțini știu cum arăta în copilărie. Carmen a încercat să elimine curiozitățile prieteniilor din mediul online și a publicat pe contul oficial de Face o fotografie cu ea de când era doar un copil.

Imaginea a înduioșat inima fanilor și a atras toate privirile. Un lucru este evident, artista era o fetiță adorabilă și extrem de frumoasă, drept dovadă stă postarea sa care a strâns mai bine de 200 de aprecieri. Aceasta este îndrăgită de foarte multe persoane, iar imaginile sale sunt de-a dreptul spectaculoase.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Taraful Rutenilor, surpriză de proporții pentru jurați. Cum au reacționat Mihai Bendeac și Delia

Carmen Chindriș era pasionată de straiele populare românești încă din copilărie, lucreu ce reiese din imaginea cu ea. Aceasta s-a lăsat fotografiată în cele mai frumoase piese vestimentare specifice țării noastre.

"Cine e în poză?", a fost descrierea artistei la imagine, care și-a lăsat urmăritorii să ghicească persoana.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că era o fetiță adorabilă, iar trăsăturile sale angelice au cucerit pe toată lumea.

"Carmen Chindriș când era mai micuță" sau "Ochii și gropițele te dau de gol. Superbă, ai fost o domnișoară mândră și ai rămas la fel. Te pup", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au s-au prins imediat de cine este în imagine.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au făcut spectacol pe scena iUmor

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au încins atmosfera din ediția patru a noului sezon iUmor. Mihai Bendeac și Delia au fost filmați în culisele emisiunii iUmor dansând pe melodia „Ziua în care tu m-ai sărutat”. Cei doi jurați au mărturisit că le place la nebunie piesa interpretată de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.

Citește și: Cum arată Carmen Chindriș în costum de baie. Cântăreața care l-a fermecat pe Mihai Bendeac la iUmor este o femeie superbă

„E o melodie pe care mi-a trimis-o Matache și care mă înnebunește. Mi-a trimis-o Matache acum 2 luni și viața mea s-a schimbat. În momentul în care mi-a trimis Matache această piesă, oriunde mă duceam cu mașina ascultam această piesă”, a spus Mihai Bendeac în culisele iUmor.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri