Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Taraful Rutenilor, surpriză de proporții pentru jurați. Cum au reacționat Mihai Bendeac și Delia

În ediția patru a eimisiunii "iUmor", Taraful Rutenilor a făcut spectacol pe scenă și i-a lăsat pe jurați cu gura căscată.

Taraful Rutenilor pe scena iumor Galerie
În ediția patru a eimisiunii "iUmor", Taraful Rutenilor a făcut spectacol pe scenă

Încă de când au păsit pe platoul emisiunii, Delia și Mihai Bendeac au emanat numai voie bună și energie pozitivă în ritmuri de dans. Chiar de la început filmările pentru noul sezon "iUmor", cei doi jurați și-au ales o melodie preferată a Tarafului Rutenilor, pe care au ascultat-o aproape în fiecare zi, iar venirea acestora pe scenă i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Ziua de filmare a început cu multe urări de ”La mulți ani” pentru Mihai Bendeac, juratul crezând inițial că e o farsă care va dispărea ușor, însă a avut parte de o surpriză de proporți mari din partea echipei.

Delia a fost extrem de încântată de apariția formației, iar Mihai Bendeac a părut extrem de entuziasmat. Mai mult decât atât, cei doi s-au ridicat de la masa juriului și s-au bucurat de spectaculosul moment prin mișcări de dans.

Citește și: Maria Buză deschide seria invitaţilor speciali la „Te cunosc de undeva”! Ce show pregătesc concurenții

Deși Taraful Rutenilor a adus zâmbetele pe fața celor doi jurați și energie pozitivă în platou, Cheloo a preferat să părăsească scena, iar Dan Badea s-a alăturat Deliei și lui Mihai Bendeac.

"Cel mai frumos moment.", a zis Delia, vizibil încântată de momentul surpriză.

Taraful Rutenilor, surpriză de proporții mari pentru Mihai Bendeac

Formația a ridicat în picioare pe toată lumea, însă cei mai bucuroși de apariția lor în această ediție a sezonului 10 au fost cei doi jurați. Mihai Bendeac a ținut neapărat să imortalizeze momentul inedit și a filmat tot, însă juratul a dus totul la un alt nivel.

Mihai Bendeac a început noul sezon plin de energie, iar venirea formației l-a făcut să se urce pe masă și să danseze.

"Aerul din jurul ei este un aer care te atrage!", a zis Mihai Bendeac, vizibil entuziasmat și surprins.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a amuzat publicul cu numărul său de stand-up comedy

Actorul a rămas feremecat de frumusețea lui Carmen Chindriș și în culise a ținut să o caute pe Instagram.

"Uite ce drăgălașă e!", a mai adăugat Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Cristina Șchiopu de la iUmor, decolteu răvășitor pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat blondina... iUmor, 10 martie 2021. Marie Janette, număr savuros de stand-up comedy. Cu ce moment a revenit pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x