Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Carmen de la Sălciua, pe urmele lui Culiță Sterp! Cu cine va colabora artista, pentru o nouă piesă |Video

Carmen de la Sălciua, pe urmele fostului soţ. Artista intenționează să cânte alături de sora ei, întocmai cum a făcut și fostul ei soț.

Carmen de la Sălciua, pe urmele fostului soţ. Îi copiază, din umbră, fiecare mişcare. Artista urmează strategia de succes a lui Culiţă Sterp. Cu ce noutat revine în showbiz.

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru noul bolid de lux! A cheltuit o avere pe "apartamentul" pe patru roți!

Artista a povestit într-un video postat pe contul ei de socializare despre noul său proiect si cu cine intenționează să colaboreze pentru noua piesă pe care o va lansa în curând.

Carmen de la Sălciua și sora ei vor scoate o melodie împreună

În cadru a intrat sora artistei care a deslușit misterul. Cele două vor scoate o piesă împreună.

După ce s-a bucurat de un succes răsunător, acum se pare ca artista vrea să o facă celebră pe sora ei.

Culița Sterp se însoară cu noua iubită! Cine este și cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! "Tot ce am căutat la alte fete, pot să zic că am găsit la ea | VIDEO

Coincidență sau nu, Carmen de la Saciua pare să-i copieze rețeta fostului ei soț. Artistul a facut acelasi lucru cu fratele său. Căntărețul a încercat să-l faca lumii cunoscut pe Iancu si l-a ajutat să se lanseze in muzică. Fratele lui Culiță Sterp a aparut în mai multe videoclipuri ale artistului și a lansat mai multe melodii, fiind prezent si la concertele artistului, alături de care a cântat., iar fanii au fost în extaz.

Urmăriti mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari