Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Surpriză de proporții! Culița Sterp se însoară cu noua iubită! Cine este și cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! "Tot ce am căutat la alte fete, pot să zic că am găsit la ea | VIDEO

Surpriză de proporții în showbiz. Culița Sterp a găsit femeia ideală, pe care intenționează sa o facă mireasa lui. Cine este și cum arată iubita artistului.

După ce a trecut peste divorțul de Carmen de la Sălciua, se pare ca Culiță Sterp a găsit fericirea în brațele altei femei. Nu este celebră, însa, se pare ca este femeia pe acre artistul a așteptat-o mereu.

Dezvăluiri ȘOC! Ce studii are Culiță Sterp și cu ce se ocupa înainte să devină celebru! | VIDEO

"Vorbesc cu o fată de acolo de la noi. Cam tot ce am căutat la alte fete, pot să zic că am găsit la ea. Sunt foarte liniștita acum, și Dumnezeu știe ce va fi mai departe. Deocamdata sunt liniștit si bine"

Surpriză de proporții! Culița Sterp se însoară cu noua iubită! Cine este și cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! "Tot ce am căutat la alte fete, pot să zic că am găsit la ea | VIDEO

Aristul susține ca a fost o greșeală faptul că in trecut si-a afișat viața personală în mod public, fiind de părere ca este mai bine să fii mai reținut si discret in cea ce faci.

Artistul nu se gândește să faca imediat pasul cel mare, dar pe viitor cu siguranță, după cum declara chiar el.

Culiță Sterp și Jador, scandal internațional! Piesa celor doi artișți a fost ștearsă de pe Youtube! |Video

Culiță Sterp își dorește să o facă mireasă pe cea care îi va fi aleasă, chiar dacă el a mai fost căsătorit, ba mai mult își dorește cel puțin patru copii..

"E visul oricărei fete, sa devină mireasă, și e ceva care unește doi oameni.

Însă, artistul sustine ca cel mai mult se gândește la copii. El, la rândul său provine dintr-o familie cu mai mulți copii, iar părinții lui, la fel.

"Cel mai mult mă gândesc la copii, eu asta îmi doresc cel mai mult. Măcar patru (n.r copii), am zis, cel putin patru copii, si noi am fost mulți, și e bine să ai mulți frați, pentru ca se ajuta uii pe alții. Eu acum văd, ce bine e sa ai frați. E cel mai frumos lucru din lume", declara artistul, la Antena Stars.

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier! Artistul a intrat cu mașina într-un copac!

Urmăriti declarațiile lui Culiță Sterp si vedeți imagini cu femeia care l-a cucerit, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari