Antena Căutare

Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică în favoarea credinței. "M-aș vedea într-un vârf de munte să ajut oamenii"

Deși se bucură de succes pe plan profesional, artista se gândește să renunțe la cariera muzicală pentru că se consideră o femeie credincioasă. Astfel, aceasta crede că ar fi mai aproape de a-l mulțumi pe Dumnezeu.

colaj carmen de la salciua
Carmen de la Sălciua vrea să dea muzica pe Biserică | Instagram

Carmen de la Sălciua se consideră o femeie credincioasă, acesta fiind și unul din motivele pentru care vrea să se căsătorească în fața lui Dumnezeu cu Marian Corcheș, potrivit Fanatik.

Carmen de la Sălciua, despre credință și carieră: "Dumnezeu nu agreează mândria și meseria pe care eu o am, probabil, nu o să-mi aducă mântuirea"

Artista este convinsă că meseria pe care ea o are nu pare a-i aduce mântuirea, de aceea ar fi mai bine să renunțe.

Dumnezeu nu agreează mândria, tocmai din această cauză, și meseria pe care eu o am, trebuie să recunosc în fața întregii lumi că, probabil, nu o să-mi aducă mântuirea, potrivit sursei menționată.

Vocea mea este de la Dumnezeu, dar Dumnezeu a vrut, probabil, să-i cânt lui, iar eu cânt oamenilor.

Artista a mai precizat că încearcă, pe cât posibil, să cânte muzică ce nu îndeamnă oamenii la păcat.

Citește și:"Competiție financiară" între Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. Cine face mai mulți bani

Încerc, pe cât posibil, muzica pe care eu o cânt să aducă oamenilor o stare în care să intre într-un păcat. Deși, de foarte multe ori, nu mai pot să controlez asta. Atunci, realizez cât de mare este păcatul meu.

Vocea e de la Dumnezeu, eu n-am niciun merit, a mai spus ea.

Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută de atâția oameni și, într-un final, să fie destinată viața mea lui Dumnezeu. Mi-aș dori.

Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc să o iau mai ușor cu această meserie și, într-un final, să-mi schimb meseria, a mai precizat Carmen.

Citește și:Carmen de la Sălciua s-a pozat la piscină. Cum arată cântăreața care a fost cerută de soție de iubitul ei, Marian

Simt tot mai mult că aș putea să ajut foarte mulți oameni din umbră. Nu neapărat să fiu televizată și cu reflectoarele pe mine, nu știu…

M-aș vedea undeva într-un vârf de munte, într-o căsuță, unde să primesc oameni, să le vorbesc despre Dumnezeu, să le ascult problemele, a mai spus Carmen de la Sălciua, potrivit sursei menționată.

Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea. Care este relația dintre ea și viitorii socri și de ce au tot amânat... Cine e Valeria, soția lui Valentin Uritescu. Au fost împreună 54 ani și l-a iubit atât de mult încât i-a iertat infideli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x