Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Carmen Grebenișan a încins atmosfera pe Instagram! Fosta concurentă de la Asia Express s-a pozat în lenjerie intimă | Foto

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. După ce a participat la emisiunea Asia Express alături de prietena sa, Alina Ceușan, a ajuns și mai cunoscută. De atunci, numărul urmăritorilor de pe Instagram a crescut considerabil.

Carmen Grebenișan

Instagram / Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan nu își dezamăgește niciodată fanii. Aceasta este foarte apropiată de ei și păstrează zilnic legătura cu toți admiratorii. Este foarte activă pe Instagram, iar ei adoră să fie la curent cu tot ce se petrece în viața lui Carmen.

Carmen Grebenișan, mai sexy ca oricând pe Instagram

Ei bine, fosta concurentă de la Asia Express a reușit să-și lase urmăritorii cu gura căscată. Ea a postat o imagine în care, intenționat, a rămas în lenjeria intimă. A încins imediat imaginația bărbaților, iar fotografia a făcut furori pe internet.

Interzis cardiacilor! Antonia, într-o rochie udă, cu sânii la vedere! | Foto

Nimeni nu se aștepta să o vadă pe focoasa roșcată într-o asemenea ipostază. Adevărul este că are și cu ce să se laude, pentru că a ajuns să arate ca o bombă sexy.

Carmen Grebenișan a încins atmosfera pe Instagram! Fosta concurentă de la Asia Express s-a pozat în lenjerie intimă | Foto

Carmen Grebenișan este mereu atentă la ce mănâncă și face exerciții pentru a se menține în formă.

După luni multe de muncă, vedeta a ajuns să aibă abdomenul la care a visat mereu. Acum, tot ce trebuie să facă este să aibă grijă de el.

Cleopatra Stratan, declarație de dragoste fără precedent. Ce i-a transmis lui Edward | Foto

Pătrățelele de pe abdomen au devenit foarte vizibile, iar vedeta este tare mândră de ele. Fanii se bucură și ei pentru reușita vedetei și i-au transmis toate gândurile lor bune în comentarii. Aproape toate comentariile au fost legate de cât de bine arată acum abdomenul ei.

Recomandari