Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Carmen Grebenișan, probleme grave de sănătate! Cu ce afecțiuni se confruntă bloggerița!

Carmen Grebenișan se confruntă cu probleme grave de sănătate. Bloggerița a povestit prin ce chinuri trece de aceasta data,după ce, recent, s-a confruntat si cu alte afecțiuni.

Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care le-a povestit acestora faptul că de o perioadă lungă se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Este cunoscut faptul că frumoasa bloggeriță are o relație apropiata cu fanii săi. Recent le-a povestit acestora faptul că a fost la medic pentru a-și trata problemele de sănătate cu care se confruntă.

Carmen Grebenișan, probleme de sănătate! Fanii vedetei, îngrijorați! „Mi-au amorțit mâinile, picioarele, dificultăți în respirație"

Potrivit spuselor sale, simte dureri groaznice la nivelul spatelui, mai ales dimineața.

„Am fost prima dată la kinetoterapeut, la fizioterapie. De o perioadă mă durea spatele foarte tare și se întâmplă în fiecare dimineață. Lucru pe care nu l-am resimțit acum un an, doi. S-a schimbat salteaua, am învârtit pernele, aerul condiționat, să fie geamul deschis?!”, a spus Carmen Grebenișan la un InstaStory.

Carmen Grebenișan, probleme grave de sănătate! Cu ce afecțiuni se confruntă bloggerița!

Cu ce probleme se confruntă vedeta

Fosta concurenta de la Asia Express, Carmen Grebenișan a spus că resimte durerile în partea lombară, mai exact în cea a mușchilor. Zona respectivă este atât de afectată, încât vedeta nu se mai poate mișca uneori și rămâne înțepenită.

Raluca Zenga, primele declarații publice după ce s-a vehiculat ca s-a despărțit de Walter!

„Mă durea atât de tare spatele în zona lombară, dar în zona mușchilor, nu în zona coloanei, încât înțepeneam, nu mă puteam muta de pe o parte pe alta”, a mai spus ea.

Roșcata vrea să scape cât mai repede de această problemă, deoarece îi provoca dureri chiar și în momentul în care respiră.

„E dureros la kineto. Mi s-a zis că mușchiul din zona lombară e foarte inflamat și că o să am nevoie de minim 5 ședințe consecutive și apoi întreținere. Mă durea atât de tare și când respiram”, a adăugat Carmen.

Carmen Grebenișan s-a mai confruntat recent și cu alte probleme de sănătate

Recent, vedeta și-a pus fanii pe gânduri, după ce le-a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate. Mai exact, celebra bloggeriță le-a povestit că este vorba despre o cădere de fier, din cauza căreia i-au amorțit mâinile și picioarele, erau foarte reci, a avut dificultăți în respirație și i-a căzut o mare parte din păr.

„Nu știu de ce [email protected]#$% am avut căderea asta, dar mi-au amorțit mâinile, mi-au amorțit picioarele, mi-erau reci, transpirație, m-am simțit foarte slăbită, dificultăți de respirație și din câte am înțeles e o lipsă de fier că din cauza asta mi-a și căzut o mare parte din păr”, a povestit Carmen Grebenișan la un InstaStory.

Recomandari