Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Raluca Zenga, primele declarații publice după ce s-a vehiculat ca s-a despărțit de Walter!

Raluca Zenga a făcut primele declarații, după ce s-a vehiculat ca s-ar fi despărțit de Walter. Ce explicații a dat soția fostului fotbalist.

Raluca Zenga, primele declarații publice după ce s-a vehiculat ca s-a despărțit de Walter!

Raluca Zenga a reacționat rapid, după ce în presă s-a zvonit că ea și celebrul Walter Zenga s-ar fi despărțit după 17 ani de relație.

Frumoasa doamnă Zenga a postat pe contul său de socializare un mesaj in care aducea lămuriri cu privire la acest subiect.

Conform Fanatik.ro, cei doi s-ar fi despărțit din cauza distanțării, dar și din lipsa comunicării între ei, după 17 ani de relație.

Divorț în showbiz! Un cuplu celebru s-a despărțit după 17 ani de căsnicie!

Raluca Zenga a ținut sa precizeze care este ,de fapt, relația dintre ea și soțul ei, și a ales să posteze pe contul sau de Instagram lămurirea.

"Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri...dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele...Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți...vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu - noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai ! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază ! 🙏

Așteptându-l pe tati ❤️ Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri...dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele...Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți...vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu - noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai ! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază ! 🙏 #shootandshare #inspired_by_colour #focusedfolks #everydayibt #semplicity #followforlikeback #sentence #keeplearning #moodoflife #makeit #stateofmind #socialmarketing #featuremeoncewed #clickinmoms #aheadofthecurve #my_magical_moments #childofig #dubaiphotographer #palmjumeirahdubai #dubaiphotoshoot #sunsetglow #goldenhour #sunset_visions #quietthechaos #postthepeople #portraitsmag #impliedmagazine #discoverportrait

O postare distribuită de Raluca Zenga (@ralucazenga.travels) pe

Recomandari