Raluca Zenga, primele declarații publice după ce s-a vehiculat ca s-a despărțit de Walter!

Raluca Zenga a făcut primele declarații, după ce s-a vehiculat ca s-ar fi despărțit de Walter. Ce explicații a dat soția fostului fotbalist.

Raluca Zenga, primele declarații publice după ce s-a vehiculat ca s-a despărțit de Walter!

Raluca Zenga a reacționat rapid, după ce în presă s-a zvonit că ea și celebrul Walter Zenga s-ar fi despărțit după 17 ani de relație.

Frumoasa doamnă Zenga a postat pe contul său de socializare un mesaj in care aducea lămuriri cu privire la acest subiect.

Conform Fanatik.ro, cei doi s-ar fi despărțit din cauza distanțării, dar și din lipsa comunicării între ei, după 17 ani de relație.

Divorț în showbiz! Un cuplu celebru s-a despărțit după 17 ani de căsnicie!

Raluca Zenga a ținut sa precizeze care este ,de fapt, relația dintre ea și soțul ei, și a ales să posteze pe contul sau de Instagram lămurirea.

"Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri...dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele...Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți...vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu - noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai ! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază ! 🙏

Așteptându-l pe tati ❤️ Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri...dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele...Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți...vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu - noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai ! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază ! 🙏 #shootandshare #inspired_by_colour #focusedfolks #everydayibt #semplicity #followforlikeback #sentence #keeplearning #moodoflife #makeit #stateofmind #socialmarketing #featuremeoncewed #clickinmoms #aheadofthecurve #my_magical_moments #childofig #dubaiphotographer #palmjumeirahdubai #dubaiphotoshoot #sunsetglow #goldenhour #sunset_visions #quietthechaos #postthepeople #portraitsmag #impliedmagazine #discoverportrait

O postare distribuită de Raluca Zenga (@ralucazenga.travels) pe

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri