Căutare Live

Carmen Grebenișan de la Asia Express a spus totul despre noul iubit: "Lucrurile au avansat. Copiii se fac atunci când simți"

Carmen Grebenisan, totul despre noul iubit! Cine este noul partener al blondei de la "Asia Express", cum s-au cunoscut, dar şi de cât timp sunt împreună!

Carmen Grebenișan, concurenta de la Asia Express, a anunțat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr, despre care a și făcut primele declarații.

Carmen Grebenișan se află în casă, și a intrat în direct, prin video call la Antena Stars, unde a anunțat că are un nou iubit.

Se pare că blonda de la Asia Express nu a suferit foarte mult după fostul, pentru că și-a făcut rapid o altă relație și este fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

Carmen Grebenișan a înlocuit sutienul cu blănița! Cum s-a pozat frumoasa vloggeriță |Foto

"Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o perosană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert. Copiii se fac atunci când simți", mărturisit Carmen.

Carmen Grebenișan a dezvăluit că noul ei iubit este mai mic decât ea și că este farmacist. Partenerul concurentei de la Asia Express urmează să termine facultatea și în plină pandemie de coronavirus merge la serviciu.

„Iubitul meu este OK. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus concurenta de la Asia Express, ]n urm[ cu ceva timp

Highligts and low profiles

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) on

Viaţa înainte de celebritate! Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, înainte să devină bloggerițe de succes-VIDEO

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Antena Stars!

Când face nunta Doinița Oancea: "A venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim!" Actrița din "... N-ai fi crezut niciodată că ai să o vezi așa! Lavinia Pârva, schimbare radicală de look! Soția lui Ștefan Bănică s-a făc...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri