Antena Căutare

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a plâns în public. Ce s-a întâmplat: ”Nu mai am 10 ani”

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, în vârstă de 20 ani, este deja la vârsta maturității și își caută propriul drum, s-a mutat la București, dar relația cu tatăl său pare să se fi răcit, după cum ea a declarat într-un interviu pentru Antena Stars.

colaj foto cu liviu varciu si carmina fiica sa Galerie
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a plâns în public. Nu se mai înțeleg cei doi. Ce s-a întâmplat: ”Nu mai am 10 ani” | Instagram

Carmina a fost surprinsă plângând pe internet, însă nu a oferit prea multe detalii cu privire la situația prin care trece. De-a lungul timpului, Liviu Vârciu a avut câteva perioade tensionate cu fiica sa, dar problemele lor au fost rezolvate.

Carmina spune că vrea să se descurce fără ajutorul cuiva și relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu, s-a răcit: "Eu nu o să tânjesc niciodată după atenția unui om"

Într-un interviu recent, Carmina a dezvăluit că relația cu tatăl ei s-a deteriorat: "Da, oricum, așteptam acolo undeva în colțul minții mele să se întâmple chestia asta, dar eu încerc cât pot eu de mult să fie transparentă din toate punctele de vedere când postez. Că n-a asigurat că este mai dificilă, e mai grea, adică"

Ea spune că o apasă destul de mult: "Dorul de casă, de mama, de prieteni. Am văzut că scriaundeva ceva că m-am despărțit de prieteni și de aceea sufăr, dar nu e adevărat, dar oamenii scriu."

Cu facultatea se descurcă bine: "În rest, la București, încerc să fiu cum trebuie și pe plan, adică să mă descurc cu Facultatea și cu munca și cu toate să mă descurc cum pot eu, adică fără ajutorul nimănui".

„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu. Chiar nu pot să zic că trăiesc cu speranța, că nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală. Nu știu ce să mai zic, vedem ce o fi. Cine vrea, mă caută, cine nu tot aia e pentru mine. Durerea care asta intervine, da în rest, eu nu o să tânjesc niciodată după atenția unui om, indiferent de cine ar fi, că e părinte, că e prieten, că e bunică.”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Reporterul a întrebat-o despre Liviu Vârciu: "Deci să înțeleg că nu te ajută nici emoțional, nici moral și nici financiar."

Carmina a răspuns: "Poți să înțelegi ce vrei tu din asta!"

Citește și: Ce facultate face fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina. Toți cred ca va merge pe urmele tatălui sau

Întrebată dacă răceala dintre ea și tatăl său arelegătură cu familia luia ctuală, Carmina a răspuns: "De când mă știu pe lume nu pot să zic că am avut o relație extraordinar de strânsă. Am avut vremuri și mai bune. Fiecare om e liber să facă ce își dorește, mai ales amândoi, cât și mama și tata și-au refăcut viața, după cum au decis ei și fiecare doarme așa cum își așterne, deci nu n-am pretenții și nu judeci pe nimeni".

Citește și: Liviu Vârciu i-a luat apartament fiicei sale Carmina. Tânăra se mută la București pentru studii

Loredana Groza și fiica ei, Elena, într-o nouă imagine care i-a cucerit pe fani! Seamănă ca două picături de apă: „Sunte... Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x