Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Cum arată adolescenta și ce mesaj i-a transmis tatăl ei

Adriana, fiica mare a lui Adrian Mutu și a fostei sale soții, Consuelo Matos Gómez, a împlinit 15 ani, iar tatăl ei i-a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

Adriana, fiica mare a lui Adrian Mutu și a fostei sale soții, Consuelo Matos Gómez, a împlinit 15 ani, iar tatăl ei i-a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

gettyimages.com/ Instagram

Adrian Mutu se mândrește de câte ori are ocazia cu cele mai importante persoane din viața lui. Fostul fotbalist este foarte activ pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente, printre care s-a numărat și aniversarea fiicei sale mai mari, care a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani.

Cum arată Adriana, fata cea mare a lui Adrian Mutu

Recent, Adrian Mutu a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine cu fetița lui cea mare, care a surprins pe toată lumea cu frumusețea ei răpitoare. De asemenea, alături de poza care i-a impresionat pe fani, fostul fotbalist a adăugat și o descriere emoționantă.

"La mulți ani, prințeso! Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc .. #adriana #15yearsold ♥️😘♥️ #birthdaygirl", a scris acesta.

Citește și: Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru fiul său cel mic. Cât de mult a crescut și cu cine seamănă Tiago

Mai mult decât atât, un lucru nu a putut trece neobservat de prietenii virtuali, care au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o pe Adriana. Fiica lui Adrian Mutu s-a transformat într-o adevărată domnișoară și este foarte frumoasă.

Un lucru este evident, Adriana a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei, mai ales de la tatăl ei cu care seamănă izbitor.

Aprecierile și reacțiile pozitive nu s-au lăsat prea mult așteptate. Postarea a strâns mai bine de 2 mii de aprecieri, semn că fiica lui Adrian Mutu a întors toate privirile internauților.

Adolescenta a ținut neapărat să îi mulțumească tatălui ei și i-a lăsat un comentariu de-a dreptul adorabil.

Citește și: Cum arată Maya, fiica mijlocie a lui Adrian Mutu și a lui Consuelo Matos Gomez. Tânăra a crescut și este o adolescentă superbă

"Te iubesc, tata! Îți mulțumesc!", a scris ea.

Și mesajele prietenilor virtuali au fost unele extrem de frumoase. Aceștia și-au dorit să îi ureze Adrianei cele mai frumoase cuvinte și să îi mărturisească lui Adrian Mutu că are o fiică superbă.

"La mulți ani prințesă! 🎂🎉 ai devenit chiar cea mai frumoasă domnișoară! Te iubesc❤️❤️❤️", i-a transmis Sandra Bachici, actuala soție a tatălui ei. De asemenea, mesajele pozitive nu au încetat.

"La mulți ani! Ce fată mare și frumoasă!😍" sau "La mulți ani cu sănătate și fericire! Happy birthday, Adriana!", au mai scris oamenii din mediul online.

Adrian Mutu se laudă cu o soție superbă

Printre pozele pe care le publică fostul fotbalist pe rețelele sociale se află și cele alături de femeia care i-a cucerit inima în urmă cu mai bine de 6 ani. Adrian Mutu și Sandra Bachici trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel adorabil, Tiago.

Cei doi se iubeste din ce în ce mai mult, iar iubirea lor este vizibilă din imaginile pe care le publică fostul fotbalist pe contul de Instagram.

Ultimele știri