Cât de frumoasă este fiica lui Anghel Iordănescu. Cum arată Maria Iordănescu și cât de mult seamănă cu tatăl ei

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă.

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă.

Hepta

Anghel „Puiu” Iordănescu este un tată mândru și împlinit. Fostul selecționer se laudă cu o fiică de o frumusețe răpitoare.

La cei 25 de ani, Maria Iordănescu face furori cu aparițiile sale spectaculoase de pe rețelele sociale. Tânăra este foarte frumoasă, iar prietenii din mediul online nu ezită să îi ofere complimente de fiecare dată.

Cum arată fiica lui Anghel Iordănescu

Maria Iordănescu este o prezență senzațională, care impresionează de fiecare dată cu simpatia sa și stilul vestimentar. Fiica lui Anghel Iordănescu este foarte activă pe contul oficial de Instagram și impărtășește cu internauții cele mai frumoase momente din viața ei.

Citește și: Anghel Iordănescu, suspect de coronavirus! Fiul lui, dezvăluiri: „S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Mama a fost plecată de acasă”

Printre postările sale se numără poze alături de bărbatul care a cucerit-o și a cerut-o în căsătorie, dar și alături de tatăl ei. Un lucru este evident, Maria Iordănescu a moștenit de la tatăl ei cele mai frumoase trăsături ale feței, dar și culoarea ochilor.

Maria Iordănescu se mândrește cu o poveste de dragoste extrem de frumoasă și nu ezită să plublice pe rețelele sociale imagini alături de bărbatul care o face fericită în fiecare zi. Mai mult decât atât, fiica fostului selectioner a publicat la începutul lunii mai o imagine în care își arată inelul, semn că a fost cerută în căsătorie.

Prietenii din mediul virtual i-au transmis felicitări și cele mai frumoase cuvinte, semn că este apreciată și urmărită de foarte multe persoane.

De asemenea, Maria Iordănescu se laudă și cu o carieră de succes în televiziune, domeniu care a atras-o încă din prima clipă. Deși nu i-a călcat pe urme tatălui ei, Anghel Iordănescu este extrem de mândru de fiica lui.

Din pozele sale de pe Instagram ne putem da seama că este foarte pasionată de job-ul ei și se dedică acestuia. De pe contul ei nu lipsesc nici pozele în cele mai atrăgătoare și impecabile piese vestimentare.

Maria Iordănescu și-a obișnuit prietenii virtuali cu postările sale senzaționale, în care radiază de fericire. Fiica lui Anghel Iordănescu are tot ceea ce și-ar putea dori: o familie superbă, un logodnic care este lângă ea mereu, dar și o carieră răsunătoare în televiziune.

Cine e Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu este un jucător de fotbal retras din activitate, antrenor de fotbal și om politic din România. Acesta s-a născut pe 4 mai 1950 în București și a fost pasionat din copilărie de fotbal.

Încă de la vârsta de 12, fostul selecționer a jucat numai la Steaua, unde a debutat în 1968 în Divizia A. A câștigat campionatul național cu Steaua în 1975 - 1976, 1977 - 1978 și Cupa României în 1969 - 1970, 1970 - 1971, 1975 - 1976, 1978 -1979. Are 64 de selecții în echipa națională unde a înscris 26 de goluri.

Mai mult decât atât, acesta fost selecționer al echipei naționale de fotbal a României, având trei mandate la conducerea a acesteia.

La cei 71 de ani, Anghel Iordănescu se laudă cu familia lui frumoasă. Deși în august 2020 a fost suspect de Coronavirus, fostul selecționer a trecut rapid peste toate momentele dificile cu ajutorul familiei.

Ultimele știri