Cât de frumoasă este sora lui Edward Sanda! „Cumnățica” Cleopatrei Stratan a împlinit 3 ani

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au postat pe rețelele sociale imagini cu sora artistului, aceasta fiind o fetiță superbă care abia a împlinit 3 ani.

Sora lui Edward Sanda a împlinit 3 ani

Instagram

Edward Sanda și Cleaopatra Stratan i-au transmis urări pe rețelele sociale micuței care a împlinit vârsta de 3 ani.

„Cumnățica mea împlinește azi 3 anișori! Să crești mare și frumoasă, scumpo! La mulți ani!”, a scris Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram. Peste 20 de mii de fani au apreciat fotografia în care artista o ține în brațe pe micuța superbă.

Edward Sanda are o soră superbă

De asemenea, și iubitul Cleopatrei Stratan i-a transmis un mesaj surorii lui:

„3 ani de când ti-am devenit FRATE! La mulți ani, sis!!! Te iubesc!!!”, a scris Edward Sanda pe Isntagram, postând o fotografie cu micuța.

Modul în care Cleopatra Stratan o numește pe sora lui Edward (cumnățică) amintește de logodna celor doi.

Povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda are rădăcini adânci, de vreme ce ei se cunosc de mulți ani și sunt prieteni buni încă de dinainte să fie împreună.

Cei doi s-au cunoscut la Caracal, în urmă cu șase ani, când Edward a cântat în deschiderea concertului Cleopatrei. În 2018, patru ani mai târziu, frumoasa Cleo și Edward s-au reîntâlnit la studio întâmplător, când ea înregistra o nouă piesă, “Te las cu inima”.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, noua imagine din dormitor atrage atenția fanilor pe Instagram

După ce s-au întâlnit la studio, cei doi s-au împrietenit și au început să se vadă mai des, făcând multe drumuri Chișinău-București. Iubirea lor a început cum nu se putea mai bine, ei doi devenind cei mai buni prieteni și punând baze solide relației pe care aveau să o construiască.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de relație

Cleopatra spune că relația părinților ei este cel mai bun exemplu pentru ea. Pavel și soția sa sunt împreună de 20 de ani, fiind mereu un exemplu de răbdare și dragoste. De aceea, Cleopatra își dorește și ea o singură relație care să dureze o viață, urmând exemplul celor mai dragi oameni din viața ei.

Recent, Cleopatra și Edward Sanda au împlinit un an de relație.

„1 an de când ti-am spus ca TU ești unică in lumea asta și că ești fata alături de care vreau să îmi petrec întreaga viață!
Îți mulțumesc pentru sufletul pe care îl ai și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o porți!
Te iubesc infinit!
Ăsta e primul an!
Mai urmează 100000 împreunăăă!”, a transmis atunci Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt logodiți

În ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit vârsta de 18 ani, iubitul ei i-a oferit cel mai frumos cadou: un frumos inel de logodnă.

Abia devenită majoră, fiica lui Pavel Stratan a fost pusă în fața celei mai importante decizii din viața ei, însă nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta a spus în gura mare ''Da!'', în prezența tuturor invitaților de la petrecere.

Citește și: Cleopatra Stratan a simțit nevoia de o schimbare în viața ei. Ce a părere a avut Edward Sanda despre decizia iubitei sale

Edward Sanda a ținut să dea imediat vestea cea mare tuturor fanilor. Mesajul său este unul extrem de emoționant.

''A spus Da! #Iubireaviețiimele'', a scris cântărețul Edward Sanda în dreptul postării de pe Instagram.

Ultimele știri