Cât de frumoasă este soția lui Axinte. Actorul a apelat la intervenții chirurgicale pentru a ține pasul cu ea

Axinte se mândrește pe rețelele sociale cu o soție extrem de frumoasă, care face furori cu aspectul său fizic de fiecare dată.

Axinte se mândrește pe rețelele sociale cu o soție extrem de frumoasă, care face furori cu aspectul său fizic de fiecare dată

Facebook

Florin Petrescu, cunoscut pentru rolul lui Axinte în „Vacanţa Mare”, se laudă cu o soție superbă. Actorul își ține viața personală departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă nu ezită să publice imagini cu familia lui pe rețelele sociale, în special cu soția lui, care este de o frumusețe răpitoare.

Celebrul Axinte este căsătorit cu o femeie mai mic cu 5 ani ca el încă din anul 2012, însă relația lor este una extrem de sudată, drept dovadă stau postările de pe Facebook.

De asemenea, la cei 42 de ani, Carmen Petrescu face senzație cu trupul său de invidiat și formele apetisante, iar soțul ei a deci să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a ține pasul cu cea care îi e alături de mai bine de 9 ani.

Cum arată soția lui Axinte

Carmen Petrescu este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu tot ce se întâmplă în viața ei. Soția lui Axinte lasă pe toată lumea cu gura căscată atunci când distribuie pe Facebook o nouă poza cu ea.

Citește și: Ce soție frumoasă are Axinte. Cum arată Carmen Petrescu la 42 de ani

Mai mult decât atât, superba blondină este adepta sportului și este foarte atentă la modul în care arată. Aceasta se lasă fotografiată în cele mai incendiare ipostaze care încing imediat atmosfera și întorc privirile internauților.

Un lucru este evident, Carmen este posesoarea unui trup de zeiță și nu ezită să îi scoată în evidență formele spectaculoase. De asemenea, soția lui Axinte apelează la cele mai sexi piese vestimentare, care îi pun într-o lumină bună atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Citește și: Axinte, amenințat de fosta soție a lui Alin Oprea. Motivul este halucinant. "M-a amenințat. I-a trimis mesaje soției mele" | Video

Axinte este extrem de mândru de soția sa și își încântă prietenii virtuali de câte ori are ocazia cu cele mai superbe imagini împreună.

Citește și: Celebrul Axinte, condamnat la închisoare. Prima reacţie a actorului

Deși timpul a trecut, Carmen și Florin Petrescu se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar di rodul iubirii lor s-a născut un băiețel suber, care le bucură suflet în fiecare zi.

Florin Petrescu strânge o mulțime de aprecieri și comentarii la poze cu soția sa, semn că blondina nu poate trece neobservată.

La ce intervenție chirurgicală a apelat Axinte

În 2009, Florin Petrescu a decis să scape de kilogramele în plus și a apelat la o intervenție chirurgicală. Actorul și-a făcut o opearţie de abdomenoplastie, care a durat patru ore și l-a scăpat de 7 kilograme de grăsime.

Înainte de a face această operație, Axinte cântărea 105 kilograme, iar iar la puţin timp după intervenţia chirurgicală a ajuns la 85 de kilogarme, relatează unica.ro.

Se pare că vizita în cabinetul medicului estetician i-a fost una benefică și i-a dat actorului încrederea în sine. De asemenea, Florin Petrescu are foarte mare grijă acum de modul în care arată și face sport des.

Ultimele știri