Cât de mult a crescut fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, și-a aniversat ziua de naștere, iar artistul i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, și-a aniversat ziua de naștere, iar artistul i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant

Instagram

Liviu Vârciu este un tată extrem de fericit și împlinit. Pe lângă cariera de succes pe care o are în industria televiziunii, artistul se mândrește cu o familie superbă, mai ales cu cele două fiice ale lui, Carmina și Anastasia.

Cântărețul este foarte discret cu viața lui personală, însă nu ezită să își țină prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lui, printre acestea se numără și ziua de naștere a fiicei lui mai mari.

Carmina a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani, ziua de 8 mai fiind una foarte specială pentru Liviu Vârciu.

Ce mesaj i-a transmis Liviu Vârciu fiicei lui

De curând, artistul și-a surprins cei 788 mii de urmăritori cu o imagine adorabilă alături de fiica lui cea mare, Carmina. Se pare că tânăra s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și a moștenit o parte din trăsăturile tatălui ei.

Citește și: Liviu Vârciu, imagine înduioșătoare cu fiica lui. „S-a rujat prințesa mea”. Fotografia care i-a amuzat pe fani

De asemenea, mesajul emoționant pe care l-a transmis Liviu Vârciu a înduioșat inima internauților.

"Te iubesc tati❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️La mulți ani!!!", a scris el, vizibil emoționat și mândru de fata lui.

Deși se întâlnesc mai rar, legătura dintre Liviu Vârciu și fiica lui mai mare este una de-a dreptul specială, lucru evident din imaginile sale.

Postarea a strâns mai bine de 36 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea prietenilor virtuali, dar și din partea altor vedete, precum Sorana.

Nici reacțiile pozitive ale urmăritorilor săi nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut neapărat să îi transmită cele mai frumoase cuvinte Carminei.

Citește și: Imaginea adorabilă cu fetița lui Liviu Vârciu: „Viața mea”. Fotografia care a înduioșat Internetul

"La mulţi aniiii! Semănă toată cu tine!" sau "La mulți ani fericiți și sănătoși!❤️❤️❤️", au fost doat câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită urări și complimente.

Liviu Vârciu se mândrește cu o familie superbă

Deși nu vorbește prea des despre cele mai importante persoane din viața lui, Liviu Vârciu publică imagini alături de ele, mai ales de micuța lui Anastasia. Artistul a devenit în urmă cu un an și tatăl unui băiețel, pe care a decis să îl țină departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor.

Mai mult decât atât, artistul de mândrește de câte ori are ocazia și cu o iubită de o frumusețe răpitoare. Anda Călin este posesoarea unui trup de invidiat și a celor mai provocatoare forme.

Liviu Vârciu este foarte mândru de familia lui și nu ezită nici măcar o secundă să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente petrecute alături de fiicele lui, dar și de superba iubită.

Pe Liviu Vârciu îl puteți urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la "Te cunosc de undeva!", de pe Antena 1.

Ultimele știri