Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cătălin Botezatu, dezvăluiri uluitoare după ce a fost la un pas de moarte |Video

S-a împlinit un an de când Cătălin Botezatu a scăpat din ghearele morţii, iar acum a făcut o serie de dezvăluiri neaşteptate.

Deși, a trecut pe lângă moarte în urmă cu un an, acum, Catălin Botezatu a renăscut. Nu-i mai este frixcă de absolut nimic, însa este marcat de tot ceea ce a trăit.

Cum îşi răsfaţă Flick noua iubită! Domnul Rimă este mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa Denisa! | Video

Designerul recunoaște că nu credea ca va trece de acest hop, însă nu s-a lăsat și a câștigat lupta cu boala. S-a rugat foarte mult lui Dumnezeu și continuă sa o facă. Dumnezeu a vorbit la Antena Stars și depsre viața sentimentală, și a spus că în momentul de făță nu are nevoie de o femeie pentru a fi fericit.

E frumoasă, e de vis și are titlul de Miss! Celebrul Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Cum arată femeia din viața Domnului Rimă! |VIDEO

Am avut un cancer, în urma caruia puteam sa mor. A fost o operație de apendice foare rară, în spatele căruia se ascundea ceastă tumoare, care se extinse catre colon și acre necesita o alta operație.

Imagini exclusive cu Speak şi Ştefania! Cum se comportă artistul cu viitoarea lui soţie! Cei doi nu știau că sunt filmați! |Video

Celebrul designer a fost supus unui tratamet chimioterapeutic și a suferit patru operații, în urma cărora a făcut o hemoragie, iar medicii nu credeau ca va supraviețui.

Urmăriți mai multe dezvăluiri despre dramele prin care a trecut Cătălin Botezatu. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Anena Stars.

Recomandari