Antena Căutare

Cătălin Botezatu, dezvăluiri uluitoare după ce a fost la un pas de moarte |Video

S-a împlinit un an de când Cătălin Botezatu a scăpat din ghearele morţii, iar acum a făcut o serie de dezvăluiri neaşteptate.

Deși, a trecut pe lângă moarte în urmă cu un an, acum, Catălin Botezatu a renăscut. Nu-i mai este frixcă de absolut nimic, însa este marcat de tot ceea ce a trăit.

Cum îşi răsfaţă Flick noua iubită! Domnul Rimă este mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa Denisa! | Video

Designerul recunoaște că nu credea ca va trece de acest hop, însă nu s-a lăsat și a câștigat lupta cu boala. S-a rugat foarte mult lui Dumnezeu și continuă sa o facă. Dumnezeu a vorbit la Antena Stars și depsre viața sentimentală, și a spus că în momentul de făță nu are nevoie de o femeie pentru a fi fericit.

E frumoasă, e de vis și are titlul de Miss! Celebrul Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Cum arată femeia din viața Domnului Rimă! |VIDEO

Am avut un cancer, în urma caruia puteam sa mor. A fost o operație de apendice foare rară, în spatele căruia se ascundea ceastă tumoare, care se extinse catre colon și acre necesita o alta operație.

Imagini exclusive cu Speak şi Ştefania! Cum se comportă artistul cu viitoarea lui soţie! Cei doi nu știau că sunt filmați! |Video

Celebrul designer a fost supus unui tratamet chimioterapeutic și a suferit patru operații, în urma cărora a făcut o hemoragie, iar medicii nu credeau ca va supraviețui.

Urmăriți mai multe dezvăluiri despre dramele prin care a trecut Cătălin Botezatu. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Anena Stars.

Cum îşi răsfaţă Flick noua iubită! Domnul Rimă este mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa Denisa! | Video... Cuplul Andreea Bănică și Lucian Mitrea încă rezistă! Iată câți ani de căsnicie au împlinit! Pentru cântăreață ziua a fos...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x