Căutare Live

E frumoasă, e de vis și are titlul de Miss! Celebrul Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Cum arată femeia din viața Domnului Rimă! |VIDEO

Flick și-a prezentat iubita întregii lumi. Domnul Rimă, cum este cunoscut celebrul om de radio, și-a făcut publică relația pe care o are de ceva vreme cu o superbă tânăra, regină a frumusetii.

Chiar daca pentru mulți, perioada de izolare a fost una grea, Flick s-a ales cu o noua parteneră. Vedeta nu-și va petrece vara singur, ci alături de Denisa Hodișan, o tânăra foarte frumoasă și deșteaptă. si cum putea celebrul Flick să-și prezinte aleasa inimii daca nu în stilul său caracteristic, adica printr-o rimă demnă de toata aprecierea.

Cum fac bani Adina Buzatu, Andreea Bălan și Flick în vreme de pandemie

"Mă bucur că timpul zboară

Să fim liberi iar aș vrea,

Am rămas din primăvara

Cu o masca și cu ea! "

Frumoasa Denisa Hodișan este originara din Oradea a câștigat mai multe premii datorita frumuseții sale, precum MIss Planet 2019, dar si MIss Balcan 2017-2018.

Flick Domnul Rimă a vorbit în direct cu o prietenă diagnosticată cu noul virus: ”Am început să tușesc!”

Tânăra de 27 de ani, pe lânga faptul ca atrage toate privirile, este și antreprenor, are o școala de modeling si bune maniere pentru copii, dar si-a transformat si pasiunea pentru sport într-o meserie.

Ce l-a speriat cel mai tare pe Flick, în vacanţa din Indonezia! "Daca eşti prins cu cocaină rişti pedeapsa capitală!"

Bruneta nu s-a lăsat mai prejos si a facut publica o scurta poezie compusa de ea.

Cei doi îndrăgosțiți par mai fericiți ca niciodată.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Sunt celebre și bogate, în timp ce părintele lor este îngropat în datorii! Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei a fos... Actorul George Clooney: Rasismul este pandemia Americii...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x