Câte kilograme a acumulat Gabriela Oțil în primele 7 luni de sarcină. Soția lui Dani Oțil a dezvăluit și ce greutate avea înainte

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, le-a dezvăluit fanilor câte kilograme a acumulat în sarcină, în primele 7 luni.

Gabriela Oțil le-a mărturisit fanilor câte kilograme a acumulat în sarcină

Instagram

Soția lui Dani Oțil a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi. Printre întrebările la care a răspuns Gabriela Oțil s-a numărat și una refeitoare la kilograme. Un fan a fost curios să afle câte kilograme cântărește în prezent viitoarea mămică.

„Câte kilograme aveai înainte de a rămâne însărcinată și câte kilograme ai acum”, a fost întrebarea pe care Gabriela Oțil a primit-o și de la care nu a ezitat să răspundă.

Câte kilograme a acumulat Gabriela Oțil în sarcină

Astfel, Gabriela Oțil a mărturisit că s-a îngrășat 10 kilograme până acum, în sarcină.

„Înainte de sarcină aveam 60 de kilograme iar acum am 70”, a scris Gabriela Oțil pe rețelele sociale.

Citește și: Cum s-au cunoscut Gabriela și Dani Oțil. Tânăra și-a amintit de momentul primei întâlniri: „Eam în rochie de mireasă”

Dani și Gabriela Oțil vor fi părinții unui băiat

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat că vor fi părinți publicând o fotografie în care prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani o ținea în brațe pe Gălușcă, pisica familiei, iar Gabriela Oțil se uita la ei, purtând o rochie mulată, care îi evidența burica de gravidă.

Dani Oțil a făcut și o glumă, în momentul în care a anunțat că va fi tată:

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil...Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre...Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule...Pt toți...hai ca am glumit...nu pt voi... Ci pentru noi...o sa avem un copil

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede", a scris Dani Oțil.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, pofte în primele patru luni de sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil: "Bine că nu îmi cere caviar"

Fotomodelul a mărturisit că în această perioadă nu are voie să facă foarte mult efort fizic, însă respectă tot ceea ce îi va spune medicul pentru a aduce pe lume un copil perfect sănătos.

Chiar dacă de-a lungul timpului multă lume a întrebat-o ce va face când va deveni mamă pentru că va trece prin numeroase transformări și va lua în greutate, Gabriela spune că nu o interesează câte kilograme va acumula, atâta timp cât sarcina va decurge bine.

Faptul că este însărcinată o face să vrea să mănânce încontinuu și nu se mulțumește doar cu câteva gustări. Modelul spune că vrea mereu să mănânce mâncare consistentă, cum ar fi tocănițe sau ciorbițe. Viitoarea mămică încearcă să mănânce cât mai sănătos, spre binele bebelușului.

Între frumoasa blondă și prezentatorul TV există multe diferențe pe care alții le-ar considera impedimente, cum ar fi diferența de vârstă și cea de înălțime. Gabriela este cu 12 ani mai mica decât Dani. Frumoasa lui logodnică este cu 5 centimetri mai înaltă decât el, având 1.80 metri. În ciuda tuturor diferențelor, cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Ultimele știri