Căutare Live

Câți bani a câștigat Emy Alupei după ce a participat la show-ul internațional The Challenge. Pe ce loc s-a clasat cântăreața

Emy Alupei a reușit să facă o impresie foarte bună la The Challenge, show dufizat în străinătate, unde artista a arătat ce poate.

Câți bani a câștigat Emy Alupei după ce a participat la show-ul internațional The Challenge. Pe ce loc s-a clasat cântăreața

Instagram

Deși nu a câștigat marele premiu, Emy Alupei a primit o sumă de bani destul de frumoasă. Cântăreața s-a clasat pe un loc foarte bun și a fost recompensată.

Emy Alupei, suma de bani pe care a câștigat-o după ce a participat la The Challenge. Pe ce loc s-a clasat

Emy Alupei a tras tare în competiția The Challenge și a fost răsplătită cu suma de 50.000 de dolari. Emy Alupei s-a clasat pe locul 3, alături de partenerul ei din finală, americanul Devin Walker, însă cei doi câștigători mari au decis să împartă premiul cu ceilalți concurenți aflați pe podium.

Citește și: Emy Alupei, concurentă în noul sezon „The Challenge: Spies, Lies and Allies” de la MTV. Ce spune artista

Iată că deși nu a ieșit pe primul loc, cântăreața româncă a primit os umă de bani frumușică. Marea învingătoare al celui de-al 37-lea sezon al emisiunii „The Challenge: Spies, Lies and Allies” a fost desemnată americanca Kaycee Clark, o fostă câștigătoare a show-ului „Big Brother”. Astfel că, ea și partenerul ei, C.T. Tamburello s-au ales fiecare cu câte 500.000 de dolari, potrivit libertatea.ro.

Dar au vrut să împartă premiul și cu ceilalți de pe podium. Astfel că, Emy Alupei a primit 50.000 de dolari de la marii câștigători ai show-ului.

Emy Alupei, noua concurentă a show-ului „The Challenge: Spies, Lies and Allies”

Emy Alupei a acceptat provocarea de a participa în cadrului celui mai nou sezon din „The Challenge: Spies, Lies and Allies” de la MTV. Artista a mai participat și în cadrul altor reality-show-uri tv, unde a făcut o impresie foarte bună.

Cântăreața a publicat pe contul personal un clip în care a vorbit despre experiența aceasta, făcându-și o mică prezentare. Iată cum se descrie ea:

Citește și: Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Emy Alupei a apărut pictată pe față. După un dans de senzație a urmat săritura

„Sunt o cântăreață, pot face și rap foarte foarte bine. Și locuiesc cu mama mea pe care o iubesc atât de mult! De asemenea vreau să-mi fac bunica mândră care este sus, în ceruri. Am și un lănțișor cu chipul ei. Ea e îngerul meu păzitor”, spune artista în prezentarea publicată atât pe contul ei personal de Instagram, cât și pe cel al emisiunii.

„Abia aștept”, a scris în sectiunea de descriere a clipului de pe Instagram. Artista în vârstă de 22 de ani se simte foarte încrezătoare și cu siguranță va face o impresie foarte bună.

Filmările au loc pe coasta mediteraneană a Croației, așa cum reiese din presa străină. Iată că, creatorii au anunțat cel mai nou sezon al emisiunii „The Challenge: Spies, Lies and Allies”, care va avea premiera internațională pe 11 august, iar în România va fi difuzat pe 18 august, de la ora 22.00. Sezonul acesta va fi numărul 37.

Conform presei internaționale, acum este pentru prima dată când reality-show-ul va distribui în competiție 17 protagoniști internaționali, alături de participanți din SUA, și va fi lansat la nivel global în rețelele internaționale MTV din peste 190 de țări în lunile care urmează.

Ce surpriză a primit Anamaria Prodan în ziua în care a împlinit 49 de ani. Cum au impresionat-o persoanele apropiate... Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat sexul bebelușilor gemeni. Video-ul emoționant pe care l-au postat...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x