Căutare Live

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Emy Alupei a apărut pictată pe față. După un dans de senzație a urmat săritura

Emy Alupei i-a uimit pe toți în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Artista i-a uimit pe toți nu doar cu look-ul ales, ci și cu săriturile executate.

Emy Alupei a făcut un dans inedit în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Antena 1

Una dintre concurentele surprinzătoare din acest sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” este Emy Alupei. Finalista acestui show a surprins din plin în ultima ediție.

Artista s-a vopsit pe față, și-a colorat părul albastru și i-a impresionat pe mulți cu săriturile pe care le-a făcut în marea finală a show-ului de la Antena 1.

Emy Alupei a sărit cu amicul său, dansatorul Mihai Stan, și jurații au fost uimiți, în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

La antrenamente, Emy Alupei s-a pregătit intens și a încercat să dea tot ce are mai bun pentru ca săritura sa din finala „Splash! Vedete la apă” să fie una cât mai bună.

Apoi, pictată pe față și cu părul făcut albastru, Emy Alupei și Mihai Stan și s-au suit pe platforma de la cinci metri. Înainte de-a sări însă, cei doi au pregătit pentru cei prezenți un moment artistic. Dansul acestora a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea și versul „sunt un extraterestru” s-a potrivit perfect look-ului ales de cei doi.

La finalul dansului, chiar când muzica s-a oprit, cei doi au sărit în bazin ca două săgeți, spre marea surprindere a tuturor. Practic, săritura a fost inclusă în coregrafia dansului, un lucru cu totul și cu totul deosebit.

Emy Alupei și amicul său, Mihai Stan, la „Splash! Vedete la apă”, stand pe platforma

Emy Alupei și amicul său, Mihai Stan, la „Splash! Vedete la apă”

Jurații au fost atât de imrpesionați de momentul celor doi, încă și cuvintele lor au fost unele pe măsură. Surpriza a fost mare atunci când Iulia Albu s-a ridicat de la masa jurizării, s-a apropiat de ea și i-a dat un pupic de „sirenă”, pentru un plus de încredere!

Emy Alupei a făcut o săritură de excepție în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Săritura aceasta nu a fost însă notată, așa că Emy Alupei a trebuit să facă încă o săritură. Aceasta a i-a surprins pe toți din plin atunci când a ales să se urce pe platforma de la zece metri.

Chiar dacă emoțiile au fost mari și a păărut că este gata să renunțe, concurenta s-a ambiționat și a făcut o săritură de zile mari. Când a văzut imaginile, chiar și ea a fost uimită!

Pentru săritura pe care a facut-o, concurenta a primit notele 8, 5.5 și 10, plus nota secretă din partea Iuliei Albu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Cristi Pulhac a sărit alături de Piticu! Ce show inedit a făcut concurentul... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Natalia Duminică a sărit împreună cu mama ei, după ce a făcut un dans din buric ulu...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x