Antena Căutare

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Emy Alupei a apărut pictată pe față. După un dans de senzație a urmat săritura

Emy Alupei i-a uimit pe toți în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Artista i-a uimit pe toți nu doar cu look-ul ales, ci și cu săriturile executate.

emy alupei, imbracata intr-o rochie roz Galerie
Emy Alupei a făcut un dans inedit în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 | Antena 1

Una dintre concurentele surprinzătoare din acest sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” este Emy Alupei. Finalista acestui show a surprins din plin în ultima ediție.

Artista s-a vopsit pe față, și-a colorat părul albastru și i-a impresionat pe mulți cu săriturile pe care le-a făcut în marea finală a show-ului de la Antena 1.

Emy Alupei a sărit cu amicul său, dansatorul Mihai Stan, și jurații au fost uimiți, în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

La antrenamente, Emy Alupei s-a pregătit intens și a încercat să dea tot ce are mai bun pentru ca săritura sa din finala „Splash! Vedete la apă” să fie una cât mai bună.

Apoi, pictată pe față și cu părul făcut albastru, Emy Alupei și Mihai Stan și s-au suit pe platforma de la cinci metri. Înainte de-a sări însă, cei doi au pregătit pentru cei prezenți un moment artistic. Dansul acestora a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea și versul „sunt un extraterestru” s-a potrivit perfect look-ului ales de cei doi.

La finalul dansului, chiar când muzica s-a oprit, cei doi au sărit în bazin ca două săgeți, spre marea surprindere a tuturor. Practic, săritura a fost inclusă în coregrafia dansului, un lucru cu totul și cu totul deosebit.

Emy Alupei și amicul său, Mihai Stan, la „Splash! Vedete la apă”, stand pe platforma

Emy Alupei și amicul său, Mihai Stan, la „Splash! Vedete la apă”

Jurații au fost atât de imrpesionați de momentul celor doi, încă și cuvintele lor au fost unele pe măsură. Surpriza a fost mare atunci când Iulia Albu s-a ridicat de la masa jurizării, s-a apropiat de ea și i-a dat un pupic de „sirenă”, pentru un plus de încredere!

Emy Alupei a făcut o săritură de excepție în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Săritura aceasta nu a fost însă notată, așa că Emy Alupei a trebuit să facă încă o săritură. Aceasta a i-a surprins pe toți din plin atunci când a ales să se urce pe platforma de la zece metri.

Chiar dacă emoțiile au fost mari și a păărut că este gata să renunțe, concurenta s-a ambiționat și a făcut o săritură de zile mari. Când a văzut imaginile, chiar și ea a fost uimită!

Pentru săritura pe care a facut-o, concurenta a primit notele 8, 5.5 și 10, plus nota secretă din partea Iuliei Albu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Cristi Pulhac a sărit alături de Piticu! Ce show inedit a făcut concurentul... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Natalia Duminică a sărit împreună cu mama ei, după ce a făcut un dans din buric ulu...
Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
x