Căutare Live

S-a aflat! Câți bani câștigă Vulpița Veronica din piesele lansate! Suma i-a lăsat mască pe fani

Nu mai este o surpriză faptul că Vulpița Veronica din Blăgești, care a devenit cunoscută după aparițiile sale la Acces Direct, a lansat două melodii ce au făcut senzație în mediul online!

Câți bani câștigă Vulpița Veronica din Blăgești, soția lui Viorel Stegaru

Cine ar fi crezut că Vulpița Veronica va da lovitura în muzică și că piesele scoase cu Axinte și cu Rafaelo vor deveni adevărate hituri peste noapte?

CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ VULPIȚA VERONICA

Prima piesă a Vulpiței Veronica are deja mai bine de zece milioane de vizualizări, în timp ce colaborarea cu Rafaelo i-a adus mai bine de patru milioane de afișări. Potrivit unor calcule simplu, cei care postează clipuri video pe YouTube câștigă în jur de 2000 de dolari, pentru fiecare milion de vizualizări.

CITEȘTE ȘI: Viorel Stegaru, piesă de senzație cu Rafaelo! Reacția de milioane a Vulpiței Veronica

Dacă analizăm astfel, atunci putem spune că cele 14 milioane de vizualizări ale Vulpiței, strânse la cele două melodii, i-au adus venituri considerabile, chiar dacă a fost nevoită să împartă câștigurile cu Axinte sau Rafaelo!

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

CITEȘTE ȘI: Soția-vulpiță riscă să ajungă la închisoare! Soacra i-a dat o lovitură cruntă! „Nu pot să cred așa ceva”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri