Căutare Live

Câți copii are Andreea Marin, de fapt! Toată lumea o știe doar pe Violeta: „Acum sunt mari”

Andreea Marin pare că și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit și vedeta a dezvăluit faptul că nu exclude ideea de-a deveni iar mamă! Totuși, câți copii are „zâna surprizelor”, de fapt?

Detalii neștiute din viața vedetei Andreea Marin

Andreea Marin este mai fericită ca niciodată de când trăiește o superbă poveste de iubire cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu, cel care este consulul României în Libia.

CÂȚI COPII ARE ANDREEA MARIN, DE FAPT

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru presă faptul că Violeta și noul partener de viață al Andreei Marin se înțeleg de minune.

CITEȘTE ȘI: Bomba momentului! Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a recunoscut totul: „Pe cale naturală”

Surprinzător este faptul că vedeta a făcut o declarație recentă prin care a recunoscut faptul că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Se pare că dorința este susținută atât de Violeta, cât și de noul iubit al vedetei.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin, excluzând în prezent varianta de a adopta un copil.

Câți copii are Andreea Marin, de fapt! Toată lumea o știe doar pe Violeta: „Acum sunt mari”

Detalii neștiute din viața vedetei Andreea Marin

Detalii neștiute din viața vedetei Andreea Marin

În trecut, Andreea Marin a adoptat la distanță o fețiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar. Cei doi au depășit vârsta majoratului, în prezent.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin, apariție într-o rochie udă și mulată în vacanța din Bali

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, pentru Libertatea.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri