Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Unde sunt aceștia și ce s-a întâmplat cu ei până acum

Andreea Marin este mamă a trei copii, două fete și un băiat. Acest detalui este mai puțin cunoscut despre îndrăgita vedetă. Toți o știu doar pe Violeta, fiica Andreei și a lui Ștefan Bănică Junior. Ce s-a întâmplat cu ceilalți doi copii în tot acest timp?

Andreea Marin are trei copii, unul bilogic și doi adoptați

„Zâna surprizelor” nu o are doar pe Violeta, fiica ei biologică cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, ambii adoptați.

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Unde sunt aceștia și ce s-a întâmplat cu ei până acum

Pentru că este o persoană cu suflet mare, Andreea s-a implicat de câteva ori în cazuri sociale, atât în România, cât și peste hotare. Puțini își amintesc, însă, că bruneta a adoptat o fetiță și un băiețel, cu mai bine de 10 ani în urmă.

Nu este vorba despre niște adopții în adevăratul sens al cuvântului, pentru că Andreea Marin nu i-a luat acasă pe micuți. Cu toate acestea, vedeta a contribuit foarte mult, din punct de vedere financiar și emoțional.

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Unde sunt aceștia și ce s-a întâmplat cu ei până acum

Astăzi, cei doi copii au devenit majori iar Andreea Marin a declarat: „Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”.

Unde sunt aceștia și ce s-a întâmplat cu ei până acum

Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, mai mărturisea Andreea Marin, acum mult timp.

Citește și:

Iubitul Andreei Marin, surprins într-o ipostază inedită. Ce face Adrian Brâncoveanu atunci când crede că nu este văzut de nimeni

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri