Căutare Live

Iubitul Andreei Marin, surprins într-o ipostază inedită. Ce face Adrian Brâncoveanu atunci când crede că nu este văzut de nimeni

Adrian Brâncoveanu, partenerul de viață al Andreei Marin, a fost surprins zilele trecute de paparazzii SpyNews, iar acesta a impresionat, dând dovadă de mult bun simț.

Fotografii l-au surprins în timp ce se ducea la bancă. Deși și-a parcat bolidul blocând câteva mașini, el nu a uitat să lase la vedere un bilețel pe care era scris numărul de telefon.

După aproximativ zece minute, consululul României în Libia a fost sunat de un şofer care dorea să părăsească zona. Adrian Brâncoveanu a venit imediat şi i-a făcut loc omului să plece. Apoi, iubitul Andreei Marin şi-a parcat bolidul în locul rămas liber, după care s-a întors în bancă, potrivit Spynews.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri