Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Surpriză! Ce a apărut pe contul lui Viorel Stegaru, de ziua lui de naștere!

A fost zi de sărbătoare în familia Stegaru. Viorel din Blăgești și-a aniversat ziua de naștere. Ocazie cu care dis de dimineață Vulpița i-a facut urări, dar nici sărbătoritul nu s-a lăsat mai prejos. Ce a apărut pe contul lui Vio din Blăgești, la sfârsitul zilei?

Ce a apărut pe contul de socializare a lui Viorel Stegaru, d ziua lui de naștere

Dimineața a început cu bunădispoziție pentru soții din Blăgești. Veronica a vrut să-si surpindă soțul, cu ocazia zilei lui de naștere, așa că tânăra a ținut să-i facă urări publice lui Viorel, pentru a arăta lumii că dragostea dintre cei doi a învins, în ciuda vorbelor mai puțin plăcute, spuse la adresa lor.

Mare sărbătoare în familia Stegaru! Viorel își aniversează ziua de naștere! Ce surpriză i-a făcut Vulpița!

Cei doi soți se află în izolare, după ce au fost testați pozitiv cu noul tip de coronavirus. Chiar și așa, Veronica Vulpița nu a putut trece cu vederea un eveniment atât de important și i-a facut o surpriză lui Viorel, pe rețelele de socializare.

Viorel Stegaru își aniversează, astăzi, ziua de naștere

Vulpița a postat pe contul ei de socializare o fotografie alături de Viorel, în care se sărută pătimaș. Alături de fotografie Vulpița a postat și un mesaj adresat lui Viorel.

La mulți ani soțu meu! ❤️ @stegaruvioreloficial 🎉🎉🎉”, a scris Vulpița.

Nu au lipsit nici inimioarele din cadru, semn că relația dintre cei doi soți din Blăgești merge ca pe roate, iar divergențele din trecut au fost uitate.

Ce face Vulpița Veronica în izolare! Imaginea care a pus internetul pe jar! Cel mai recent mesaj pe care l-a transmis soția lui Viorel | Foto

Ce a apărut pe contul de socializare a lui Viorel Stegaru

Dar după o zi întreagă în care Viorel o fi fost răsfățat de Veronica, bărbatul din Blăgești, care a împlinit 33 de ani, a făcut la rândul său o surpriză fanilor lui. Viorel a apreciat faptul că admiratorii și-au făcut timp pentru el și i-au lăsat mesaje cu urări de La mulți ani, așa că pe final de zi le-a transmis mulțumiri acestora, dar le-a oferit si o fotografie cu el, îmbrăcat la patru ace, precum un gentleman. Imaginea a fost realizată în platoul Acces Direct, pe vremea când soțul Vulpiței era invitat al emisiunii.

"Mulțumesc la toți pentru urări ❤️", a fost mesajul postat de Viorel Stegaru, alături de fotografia postată.

Surpriză! Ce a apărut pe contul lui Viorel Stegaru, de ziua lui de naștere!

Recomandari