Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce face Vulpița Veronica în izolare! Imaginea care a pus internetul pe jar! Cel mai recent mesaj pe care l-a transmis soția lui Viorel | Foto

Chiar dacă nu mai apare la televizor, fiind infectată cu Covid-19, Vulpița ține legătura cu fanii ei prin intermediul mediului online. Pe contul său de socializare Veronica a postat o fotografie și un mesaj, care a stârnit multe reacții.

După ce a fost confirmată cu noul tip de coronavirus, Vulpița, dar si Viorel au fost nevoiți să stea în izolare la domiciliu, deoarece conform declarațiilor reporterului Acces Direct, ac€șția nu ar fi fost primiți în spitale, din lipsa de locuri.

Cum își petrece timpul în izolare Mirela Vaida! Prezentatoarea de la "Acces Direct" trece prin haos! Ce se întâmplă în casa vedetei | Video

Chiar dacă se desfășoară o anchetă în acest caz, realizatorii emisiunii Acces Direct sunt de părere că au fost îndeplinite toate măsurile de siguranță pentru ca cei prezenți în platou să fie în siguranță. Potrivit acestora, cel mai probabil, Vulpița Veronica din Blăgești s-a infectat cu noul coronavirus atunci când a fost în vizită acasă.

Chiar dacă este bolnavă, Vulpița Veronica a rămas la fel de activă pe pagina sa de socializare. Recent, invitate de la Acces Direct a postat o fotografie si un mesaj complet neașteptat, la scurt timp după ce a fost confirmată cu noul coronavirus.

Vulpița, mesaj pe rețelele de socializare

După ce a fost infectata cu coronavirus, Vulpița a transmis un mesaj fanilor ei, prin acre le recomada sa poarte mască pentru a nu se infecta cu Covid-19.

Mirela Vaida, ultimele declarații! Ce se întâmplă cu echipa "Acces Direct"! |Video

„Purtați mască, vă recomand! Voi de ce nu purtați masca pe gură și o purtați sub bărbie?! Știți că este recomandat să purtați pe nas, nu sub bărbie! Poate și voi vă îmbolnăviți și poate ajungeți mai rău. Purtați masca pe nas. Vă recomand eu”, le-a spus Vulpița Veronica urmăritorilor săi din mediul online.

De asemenea, recent, Veronica a postat o fotografie, în care apare îmbrăcată extrem de sexy.

Ce face Vulpița Veronica în izolare! Imaginea care a pus internetul pe jar! Cel mai recent mesaj pe care l-a transmis soția lui Viorel | Foto

Alături de imaginea postată, Vulpița își anunța fanii de faptul că se simte bine si ca mai are doar câteva zile de izolare.

Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

"Mai avem câteva zile din perioada de izolare. Ne simțim bine. Sănătate tuturor!", a fost mesajul Vulpiței, adresat fanilor ei.

Admiratorii i-au lăsat numeroase comentarii, prin acre îi transmiteau gândurile lor bune și de incurajare.

Recomandari