Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Margherita de la Clejani a rupt tăcerea, în sfârșit! Ce a consumat înainte de a provoca accidentul: ”Sunt niște pastile din farmacie!”

Margherita de la Clejani este în centrul unui scandal uriaș după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor halucinogene, iar acum a recunoscut ce a consumat. 

Margherita de la Clejani a rupt tăcerea, în sfârșit! Ce a consumat înainte de a provoca accidentul: ”Sunt niște pastile din farmacie!”

Margherita a fost dusă la sediul Poliției, iar acolo a ajuns rapid și Ioniță de la Clejani, tatăl ei.

În timpul audierilor, acesta a vrut să afle de la Margherita ce a consumat, iar aceasta a recunoscut.

Dosar penal pentru Margherita de la Clejani. Vedeta riscă cinci ani de închisoare

Mai exact, în timpul discuției cu polițistul și cu tatăl ei, Margherita a spus că a luat niște pastile despre care știe că erau cumpărate din farmacie, potrivit Cancan.

Discuțiile purtate de cei trei

Polițist: ”Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: ”De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: ”Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: ”Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: ”Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: ”Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ioniță: ”Spune-mi ce?”

Margherita: ”Cevalcem” (?!?)

Ioniță: ”OK”

Răsturnare de situație în cazul Margheritei de la Clejani. Cu cine se afla în mașină în momentul în care a provocat accidentul rutier

Margherita de la Clejani, show după ieșirea de la audieri

Imediat după ce a ieșit de la audieri, Margherita a oferit un adevărat show, ea răspunzând fără noimă întrebărilor puse de jurnaliști.

“Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Recomandari