Ce a declarat fratele Ilenei Ciuculete despre moartea lui Cornel Galeș

Cum a comentat Aurel Ciuculete decesul lui Cornel Galeș

Aurel Ciuculete, declaratii despre moartea lui Cornel Galeș

Se pare că moartea lui Cornel Galeș nu i-a marcat pe toți oamenii care l-au cunoscut. Fostul soț al regretatei artiste Ileana Ciuculete a murit, fulgerător, într-un accident de mașină în Spania.

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, a comentat accidentul mortal al lui Cornel Galeș:

„Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare, cum își așterne, așa doarme! Dumnezeu le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat… s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, a comentat pentru wowbiz.ro fratele Ilenei Ciuculete.

Citește și:

Cu cine a înlocuit-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete. Blonda Vivi este o femeie de succes

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri