Cu cine a înlocuit-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete. Blonda Vivi este o femeie de succes

Cornel Galeș, văduvul cântăreței Ileana Ciuculete, a murit duminică într-un accident de masină. Tragicul eveniment a avut loc în Spania. În urmă, acesta a lăsat o iubită îndurerată. Cine este femeia cu care și-a petrecut ultimele clipe din viață.

Cornel Galeș și Viviana Mantoiu

Lumea mondenă a fos cutremurată de o nouă veste tragică. Văduvul Ilenei Ciuculete a decedat înt-un accident de mașină în Spania. La aflarea veștii, Viviana, iubita lui Cornel Galeș a izbucnit în lacrimi.

După cumplita veste, Viviana a declarat: „Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”.

Cornel Galeș a început să se afișeze cu Viviana Mantoiu la scurt timp de la moartea Ilenei Ciuculete. Acesta a refuzat de nenumărate ori să vorbească despre relația pe care o avea cu blonda Vivi.

Citește și:

Ileana Ciuculete ar plânge cu lacrimi amare! Ce se întâmplă cu băieții artistei: „Fiecare răspunde pentru faptele lui...”

Cornel Galeș s-a căsătorit cu iubita lui, imediat după moartea Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 mai 2017, pe un pat de spital, la scurti timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Fanii artistei au luat foc atunci când l-au văzut pe Cornel Galeș, la scurt timp după ce a rămas văduv, cu o altă femeie.

Mai mult, acesta s-a căsătorit în „ritul” indian cu iubita lui Vivi de revelion anul trecut. Cei doi au plecat într-o croazieră în Emiratele Arabe și acolo a avut loc mariajul.

Cu cine a înlocuit-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete. Blonda Vivi este o femeie de succes

Cornel Galeș și Viviana Mantoiu s-au fotografiat cu puncte roșii pe frunte(„bind”), semne care au aceeași semnificație ca purtarea unei verighete. Din punct de vedere al conotației religioase, “al treilea ochi” sau “ochiul magic”.

În ciuda faptului că nu au recunoscut niciodată că s-ar fi căsătorit, cei doi petreceau foarte mult timp împreună și se fotografiau zâmbind.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Horoscop 26 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 26 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Mai multe articole

Mantoiu Viviana este este managerul unei agenții. Aceasta nu îi era doar iubită ci și șefă lui Cornel Galeș.

Citește și:

Cornel Galeş a vândut tot şi a început o nouă viaţă! Ce a făcut cu banii Ilenei Ciuculete

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri