Căutare Live

Ce a declarat Tania Budi despre bărbații care au înșelat-o și de la ce aliment nu se poate abține niciodată

Tania Budi a precizat că a fost înșelată dar și că, la rândul ei, a fost iertată când a avut anumite comportamente ușor deviante.

Tania Budi are păreri diverse când vine vorba de înșelat și nu se abține niciodată de la înghețată

Instagram

Actrița Tania Budi, în vârstă de 53 de ani, a povestit despre ce înseamnă pentru ea înșelatul și cum vede ea iertarea în asemenea situații, dar și cum a fost să fie și de cealaltă parte a baricadei, potrivit Fanatik.

Tania Budi, despre înșelat:"Și atunci când ești într-o relație pe care nu o mai vrei, tot înșelat se numește"

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a precizat că sunt mai multe tipuri de înșelat, iar pentru ea, chiar și a sta într-o relație atunci când nu mai vrei relația respectivă, tot înșelat se numește.

De altfel, a precizat că ea crede cu tărie că atunci când ai lângă tine persoana potrivită, nu simți nevoia să înșeli.

Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt ok nici astea, este de părere Tania Budi, potrivit sursei menționată.

Citește și:Tania Budi, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, neschimbată și la 53 de ani. Cât de bine arată acum

Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur.

Pe de altă parte, actrița este de părere că și o minciună tot înșelat se numește iar dacă vine vorba de înșelat fizic, acesta este un detaliu pe care ea l-ar ține privat.

Citește și:Star Matinal. Tania Budi, la cumpărături imbrăcată ca o adolescentă

Nu neapărat ca am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat.

Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine, a mai spus ea.

Pe de altă parte, actrița este într-o formă de invidiat, face sport și are mare grijă de felul în care arată.

Toate astea, în ciuda faptului că există o plăcere vinovată de la care nu se poate abține. Vedeta mânâncă înghețată atunci când se uită la filme, și nu se mulțumește cu o cupă, două ci cu o cantitate însemnată.

Am perioade în care nu mă abțin de la nimic, însemnând de la înghețată. În rest, mănânc cât îmi trebuie.

Nu e niciun efort din partea mea să mănânc cât mănânc acum, foarte puțin, mult mai puțin decât înainte.

Efort e când, seara, dacă mă uit la niște filme, dacă n-am un castron mare de înghețată, atunci parcă filmele alea nu mai sunt la fel de bune. Aici mă abțin.

Dacă mănânc o săptămână un kilogram de înghețată pe seară, două săptămâni nu mai mănânc, a încheiat Tania Budi, potrivit sursei citată.

Cum arată Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, într-o ținută din latex. Ce a ales să poarte la un eveniment deosebi... Doliu în familia fostului edil al Constanței, Radu Mazăre! Ce persoană importantă din viața lui a decedat și care e cauz...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x