Antena Căutare

Ce a dezvăluit Irinel Columbeanu despre filmarea indecentă “pe gaura cheii” și ce a simțit realmente pentru Monica Gabor

În cel de-al doilea volum al biografiei sale, ”Istoriile unui vehement – Apofenia", Irinel Columbeanu vorbește despre momentele petrecute în compania fostei soții, Monica Gabor, despre nașterea fiicei lor, Irina, despre afaceri și mașini dar și despre o filmare indecentă care a uimit.

Monica Gabor și fiica, Irina,sunt cele mai importante persoane din viața lui Irinel Columbeanu

Antena 1

Este vorba de o filmare, "pe gaura cheii", în urma căreia, spune fostul milionar, potrivit Fanatik, a înțeles pe pielea lui ce înseamnă șantajul.

Într-un restaurant chinezesc, filmat printr-o gaură de cheie. Sau așa pretindea cel care a venit cu filmarea. Cerea 3000 de euro ca să mi-l dea mie, nu presei, a precizat Irinel Columbeanu, potrivit sursei citată.

La acea vreme, mulți neofiți și-au dat cu părerea, dar ar fi fost imposibil de făcut altfel.

Aș lansa o provocare chiar, să văd cine ar fi dar imaginile acelea să fie editate ulterior, a mai spus el.

Citește și:Cum l-a obligat Monica Gabor pe Irinel Columbeanu să renunțe la anumite obiceiuri. Milionarul a rămas fără reacție

În schimb, deși cartea sa promite picanterii și detalii din intimitate, acest episod este doar menționat în detalii puține, chiar dacă el este autorul cărții și pandemia i-a oferit suficient timp să scrie detaliat.

Cartea am scris-o eu… Mi s-a părut normal să fac un asemenea exercițiu de sinceritate. Cred că și perioada asta, de pandemie, mi-a oferit răgazul necesar”,

Nașul lui Irinel Columbeanu, Matei Miko, despre iubirea dintre Moni și Iri A tremurat când a cerut-o iar ei i s-au umplut ochii de lacrimi

În seria detaliilor sunt incluse câteva momente emoționante din viața cuplului, anume momentul cererii în căsătorie și momentul nașterii fiicei lor, Irina.

Citește și:Cine urma să-i devină soție lui Irinel Columbeanu înainte de Monica Gabor. „Avea dantură frumoasă și un zâmbet misterios”

Matei Miko, nașul lui Irinel Columbeanu își amintește momentul de o încărcătură emoțională puternică.

A curs multă cerneală pe acest subiect: Dacă Irinel și Monica se iubesc. S-a punctat permanent diferența de vârstă. Iar asta trebuie să punctez. Acolo a fost nemijlocit o relație sinceră, de iubire, a spus el.

A fost o poveste adevărată, de dragoste, chiar dacă lumea nu a vurt să creadă. Copilul lor nu s-a născut dintr-o relație care să fie bazată pe altceva, ci din relația de dragoste a Monicăi pentru Irinel și a lui Irinel pentru Monica.

Am fost de față când a cerut-o de soție și trebuie să vă spun că emoția a fost formidabilă. Irinel tremura, iar Monica a izbucnit în lacrimi, iar astea nu sunt scene filmate, au fost reale, a precizat Matei Miko, potrivit sursei citate.

Ce este boala Lyme, afecţiunea de care suferă Adda. Artista s-a retras din viața publică pentru a urma un tratament... Cine este femeia care a pus pe jar toți fotbaliștii. Cu cine s-a iubit, în trecut...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x