Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce a făcut Cristina Ciobănașu imediat după întoarcerea din vacanță! Fanii ei au asaltat-o cu întrebări

Cristina Ciobănașu s-a întors recent din vacanță și a trecut imediat la acțiune. Ce a făcut vedeta imediat dupa concediul petrecut în Creta.

CE a făcut CRistina Ciobănașu după întoarcerea din vacanța

După ce s-a întors recent dintr-o vacanță binemeritată, Cristina Ciobănașu s-a și apucat de treabă. Actrița s-a întors la muncă, pe platourile de filmare, dar nu înainte de a-și reîncepe antrenamentul pentru a se menține în formă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut marele anunț! Admiratorii lor sunt în culmea fericirii | Foto

Așa că, după o săptămână de pauză, actrița s-a reapucat de alergat. Ea a postat și o fotografie, din parc, pregătită de mișcare.

"E mai greu după o pauză de o săptămână, dar sunt motivată să nu renunț la alergat ",a scris Cristina în dreptul fotografiei.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu imediat după întoarcerea din vacanță! Fanii ei au asaltat-o cu întrebări

Se pare că, îndrăgitei actrițe i-a fost dor și de reluarea filmărilor, iar admiratorilor ei și mai mult. Cristina a postat o imagine de la filmări, pe care a împărtășit-o cu fanii ei, care s-au bucurat enorm să o vadă pe vedetă pregătindu-le noi proiecte.

Cristina Ciobănașu, schimbare de look! Ce transformare vrea să-și facă vedeta | Foto

"Îmi era dor!", a fost remarca scurtă a Cristinei la fotografia postată.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu imediat după întoarcerea din vacanță! Fanii ei au asaltat-o cu întrebări

Fanii o întrebau despre ce proiect este vorba, pentru a știi la ce să se aștepte. Comentariile și întrebările au curs pe contul ei de socializare și este evident faptul că Cristina este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România.

Cristina Ciobănașu si Vlad Gherman, aventură în trafic! Cei doi actori au avut parte de o călătorie cu peripeții | Video

Are un număr impresinant de admiratori, care abia așteaptă să afle noutăti despre tot ceea ce face vedeta.

Recent, Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman s-au întors dintr-o vacanță în Creta, unde vedetele au petrecut clipe de neuitat împreuna, dar nu au uitat nici de admiratorii lor, așa că le-au făcut acestora surprize, împărtășind cu ei o parte din momentele lor, imortalizate în imagini de neuitat.

Recomandari