Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut marele anunț! Admiratorii lor sunt în culmea fericirii | Foto

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut un anunț care i-a bucurat si entuziasmat pe toți admiratorii vedetelor.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se numără printre cel mai îndrăgit cuplu de actori din România.

Cuplul a dat dovadă de iubire sinceră, respect și încredere și sunt extrem de apreciați si iubiți atât ca actori cât și împreună în viața de zi cu zi.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut marele anunț! Admiratorii lor sunt în culmea fericirii | Foto

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut un anunț

Cristina Ciobănașu, schimbare de look! Ce transformare vrea să-și facă vedeta | Foto

Recent, cuplul a făcut marele anunț pe rețelele de socializare și a luat prin surpindere pe toată lumea. Cristina și Vlad au împlinit nouă ani de relație, nouă ani de iubire și fericire. Un asemenea moment atât de important nu putea fi trecut cu vederea, astfel că Vlad a postat o fotografie cu cei doi, iar în dreptul imaginii a scris cea mai frumoasă declarație de dragoste.

”De aproape 9 ani ma faci fericit, imi dai incredere in mine si ma motivezi sa fiu un om mai bun! ❤️ #love #you”, i-a scris actorul iubitei sale.

Și cum sunt adorați de-a dreptul de toată lumea, fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase și pline de gânduri pozitive. Urările au curs în lanț la postarea actorului!

Împăcarea anului în showbiz! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună: "Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului"

”Sunteți cei mai minunați Vă iubesc mult!🥰😍❤❤❤/ Și nouă tot de aproape 9 ani ne-ați arătat ce înseamnă dragostea adevărată ! 🤗/ Sunteti minunati 💛💓/ Ce frumoși sunteți 😍😍😍”, /Îi iubesc împreună, sunt cel mai bun cuplu/Cine credea că dintr-o poveste au ajuns să se iubească😳sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Recomandari