Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce a făcut Margot Robbie ca să primească rolul din Once Upon a Time in Hollywood. Chiar ea a recunoscut

Margot Robbie este o actriță înzestrată cu mult talent și exces de frumusețe. A apărut în filme, precum ''Suicide Squad'', ''The Wolf of Wall Street'' sau ''Focus''.

Margot Robbie și Leonardo DiCaprio

hepta.ro

Cel mai recent film al său este ''Once Upon a Time in Hollywood''. Dar ce a făcut Margot Robbie pentru rolul producției marca Tarantino este total inedit.

Margot Robbie s-a declarat fană a regizorului Quentin Tarantino. Pe principiul ''Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să primești'', Margot Robbie i-a cerut personal directorului de film să joace alături de Brad Pitt și Leonardo DiCaprio în ''Once Upon a Time in Hollywood''. Fiind convinsă că merită rolul, și-a făcut curaj și i-a trimis o scrisoare lui Tarantino, cerându-i să lucreze cu el.

Margot Robbie, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, alături de Quentin Tarantino

Cea care o interpreta pe excentrica Harley Queen în ''Suicide Sqaud''', a dezvăluit pentru revista Vogue că, de fapt, i-a scris regizorului o scrisoare în calitate de fan.

Margot Robbie în Suicide Squad

„I-am scris:„ Ador filmele tale și mi-ar plăcea să lucrez cu tine'', a declarat actrița. Tarantino fusese deja îndemnat de prieteni să își îndrepte atenția către Margot Robbie în rolul lui Sharon Tate, așa că, în momentul în care a apărut scrisoarea, sincronizarea a fost mai mult decât ciudată.

Margot Robbie, alături de Brad Pitt și Leonardo DiCaprio în Once Upon a Time in Hollywood

Tarantino a invitat-o ​​să citească scenariul ''Once Upon a Time in Hollywood'', lucru care a durat nu mai puțin de patru ore, timp în care „Tarantino apărea ocazional să-i ofere mâncare sau o Victoria Bitter, o bere australiană”. Din acel moment, rolul a fost al ei. Quentin Tarantino nu putea face o alegere mai bună. Margot Robbie, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au făcut echipă grozavă în ''Once Upon a Time in Hollywood''.

Recomandari