Vedete care se mândresc cu corpurile lor și filmează scene nud fără dubluri

Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio sau Scarlett Johansson sunt doar câteva dintre vedetele care au filmat scene nud. Și pentru că se mândresc cu trupurile lor, aceste vedete au oferit imagini iconice în istoria filmului.

Angelina Jolie și Antonio Banderas

profimediaimages.ro

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

profimediaimages.ro

Angelina Jolie este cu adevărat un sex-simbol feminin. Conștientă de atuurile sale fizice, actrița a filmat nu doar una, ci mai multe scene nud în filme diferite. A început să se expună în 1998, când filma pentru ''Gia''. Atunci, Angelina avea 22 de ani și nu știa ce înseamnă timiditate. De asemenea, fanii au văzut-o în intimitate cu fostul său soț, Brad Pitt, într-o scenă sexy din ''By The Sea''.

Dar superba actriță nu l-a ratat nici pe Antonio Banderas. Cei doi au pus pe jar imaginația fanilor cu scena de dragoste din ''Original Sin''.

''Scenele de dragoste sunt ciudate oricum, dar ce te faci atunci când o astfel de scenă te pune în ipostaza de a merge până la capăt? Singura modalitate de a o face este să vorbești cu partenerul din film despre absurditatea acestui lucru și să te asiguri că niciunul nu se simte jenat'', a spus Angelina Jolie pentru Entertainment Tonight.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

profimediaimages.ro

''Wolf of Wall Street'' îl aduce pe Leonardo DiCaprio în fața fanilor complet dezbrăcat. Aceștia nu pot uita celebra scenă în care el și Margot Robbie fac dragoste pe un pat plin de bani.

''Trebuie doar să o faci. Nu te poți gândi la tine, pentru că nu ești tu acea persoană. Este o descriere a altcuiva ... Din fericire, oamenilor le place asta”, a spus Leo, potrivit sheknows.com.

Penélope Cruz

Penélope Cruz

Penélope Cruz

profimediaimages.ro

Penélope Cruz a renunțat la haine în fața camerelor pe când avea doar 18 ani. În 1992, filmările pentru Jamón, Jamón veneau cu această mare provocare. Adolescenta Penélope Cruz a lăsat inhibițiile deoparte și a acceptat. Tot atunci l-a întâlnit și pe cel care avea să îi fie partener de viață, Javier Bardem.

''M-am gândit că este doar un personaj cu un anumit stil și că materialul este foarte bun. Desigur că nu îmi propuneam să filmez acele scene, dar am făcut-o. Toți m-au tratat cu respect, fiind conștienți că am doar 18 ani'', a declarat ea pentru Esquire.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

profimediaimages.ro

Scarlett Johansson este recunoscută pentru senzualitatea sa. Formele sale perfecte și buzele cărnoase o fac să fie una dintre cele mai plăcute ochiului actrițe. Pentru filmul ''Under your Skin'', vedeta s-a lăsat descoperită în toată splendoarea, spre fericirea fanilor.

''A fost cu adevărat o provocare. Trebuie să cântărești valoarea riscului pe care ți-l asumi. Este ăsta un proiect vanitos sau face parte din călătoria de autodescoperire a pesonajului?'', a mărturisit Scarlett, conform abcnews.

Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry

profimediaimages.ro

Halle Berry a stârnit o mulțime de fantezii în mintea bărbaților cu scena nude din ''Monster Ball'', în 2001. Scena în care face dragoste cu actorul Billy Bob Thornton debordează de sexualitate.

''Amândoi ne-am pus de acord să lăsăm inhibițiile. Am zis: 'Hai să fim una cu aceste personaje' '', a explicat Halle Berry pentru the Guardian.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

profimediaimages.ro

Nicole Kidman și fostul soț, Tom Cruise, au fost protagoniștii unora dintre cele mai cunoscute scene de dragoste din toate timpurile în ''Eyes Wide Shut''. Dar actrița a dezvăluit că acele scene nu aveau nicio legătură cu realitatea relației lor.

''Directorul Stanley Kubrick și-a dorit să folosească mariajul nostru ca pe o realitate. S-a folosit de scenariu ca să ne provoace, pretinzând că aia e viața noastră sexuală, dar evident că acel cuplu nu era cuplul nostru'', a precizat Nicole Kidman pentru The Hollywood Reporter.

Totuși, chimia pe care cei doi o aveau atunci, a făcut ca totul să pară cât se poate de adevărat.

Christian Bale

Christian Bale

Christian Bale

profimediaimages.ro

Christian Bale a apărut gol în filmul ''American Psycho''. Și i-a plăcut atât de tare această ipostază, încât la un moment dat a improvizat. Și aici ne referim la celebra scenă din fața oglinzii.

Kim Catrall

Kim Cattrall

Kim Cattrall

profimediaimages.ro

Kim Catrall sau ''Samantha'' din Sex and the City, a renunțat de multe ori la haine în fața camerelor și nu îi este rușine cu asta.

''Nuditatea nu a reprezentat niciodată o problemă pentru mine. În viață, da, dar în fața camerei, sunt doar un personaj. Te simți protejat, pentru că de fapt nu ești tu. Oamenii vor spune 'Te-am văzut dezbrăcată! Iar eu le răspund Nu, ai văzut-o pe Sam dezbrăcată. Nu m-ai văzut pe mine' '', a spus Kim Catrall la AOL Build.

Liv Tyler

Liv Tyler

Liv Tyler

profimediaimages.ro

Liv Tyler, frumoasa elfă din seria celebrelor filme ''Lord of The Rings'', și-a arătat formele în drama ''The Leftovers''. Alături de colegul său Chris Zylka, a filmat o scenă extrem de fierbinte, pe care cei doi o cataloghează doar una dintre cerințele impuse de scenariu. Așadar, niciunul dintre ei nu s-a implicat emoțional.

''A servit doar ca scop al scenariului. Eram doar două personaje, cei rămași (The Leftovers)'', a mărturisit Zylka pentru Decider.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Emilia Clarke

profimediaimages.ro

Emilia Clarke pune decizia ei de a filma nud exclusiv pe seama profesionalității. Actrița recunoaște că nu a fost deloc o misiune ușoară pentru ea să își arate trupul în serialul ''Game of Thrones''.

''Nu mai făcusem niciodată asta și, dintr-o dată, eram complet dezbrăcată, cu toți acești oameni care mă priveau și nu știam ce să fac. Nu știam ce așteptări au de la mine'', a spus Emilia Clarke.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri