Căutare Live

Ce a pățit fotomodelul rus, Gretta Vedler, după ce a l-a numit "psihopat" pe Vladimir Putin, în mediul online

La o lună după ce fotomodelul a precizat, în mediul online, că președintele rus are trăsături de psihopat și sociopat și că aceste deprinderi pare că le-ar avea din cauza umilințelor din copilărie, corpul ei a fost găsit într-o valiză.

Potrivit publicației Mirror, coprul ei a fost găsit la mai bine de un an după ce a fost dată dispărută.

Vinovatul crimei ar fi fostul ei iubit, în vârstă de 23 de ani, care a ucis-o la o lună după ce aceasta a postat remarci acide la adresa președintelui Vladimir Putin, însă pare că ar fi o urmare a unei discuții aprinse pornită de la bani.

Gretta Vedler, despre Vladimir Putin: "Văd trăsături de psihopat și sociopat în comportamentul lui"

Modelul rus, în vârstă de 23 de ani, a scris un comentariu acid la adresa lui Vladimir Putin în care preciza că nu îi înțelege acțiunile.

Citește și:Ce fel de copil a fost Vladimir Putin. De ce s-a schimbat brusc la vârsta de 11 ani, când a încetat să mai socializeze

Dat fiind faptul că Putin a trecut prin multe umilințe în timpul copilăriei sale, acesta a devenit slab și nu putea să-și susțină opiniile.

Nu-i de mirare faptul că s-a infiltrat în serviciile KGB. Genul acesta de oameni sunt timizi și temători dincopilărie, le e frică de întuneric, de străini, așa că, trăsături precum precauția și lipsa de comunicare sunt dezvoltate timpuriu în personalitatea lor.

Așadar, în opinia mea, ceea ce văd eu în el sunt clare trăsături ale unui psihopat și sociopat, a scris Vedler pe rețelele sociale.

Citește și:Blestemul familiei lui Vladimir Putin. Ce s-a întâmplat cu frații lui și de ce mama a fost aproape îngropată de vie

În schimb, nimeni nu se aștepta că, după asemenea postare, viața modelului va fi curmată. Ultima postare de pe contul de Instagram al fetei este o poză în care oamenii își exprimă condoleanțele.

Unele dintre comentariile internauților induc ideea că rusoaica a fost ucisă din ordinul lui Vladimir Putin și că fostul iubit ar fi fost forțat să-și asume vina.

Potrivit sursei menționate, fostul ei iubit a mărturisit că el a ucis-o și, timp de trei zile a ținut corpul neînsuflețit în camera lui de hotel.

Acesta a oferit o declarație detaliată asupra modului în care a săvârșit crima și a menționat că totul ar fi pornit de la o ceartă din cauza unor bani, dar că n-ar fi avut legătură cu postarea acesteia din online.

Kristin Cavallari, apariție de senzație într-un costum de baie alb. Ținuta i-a creat probleme când s-a ridicat... Ce facultate face fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina. Toți cred ca va merge pe urmele tatălui sau...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x