Antena Căutare

Cine e bărbatul care l-a înlocuit pe Vladimir Putin în viața fostei soții. Artur e cu 21 ani mai tânăr decât Lyudmila Shkrebneva

Vladimir Putin și Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya (n.r. Shkrebneva) s-au despărțit în 2014. Cei doi au împreună două fiice, Maria și Katerina. După divorțul de președintele Rusiei, femeia și-a refăcut viața alături de Artur Ocheretny, care este cu 21 de ani mai tânăr decât prima soție a liderului de la Kremlin.

colaj de imagini cu vladimir putin si lyudmila shkrebneva Galerie
Vladimir Putin și Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya (n.r. Shkrebneva) s-au despărțit în 2014. Cei doi au împreună două fiice, Maria și Katerina. După divorțul de președintele Rusiei, femeia și-a refăcut viața alături de Artur Ocheretny, care este cu 20 de ani mai tânăr decât prima soție a liderului de la Kremlin. | Antena 1

Artur Ocheretny este antreprenor și președinte al Centrului pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale (CDIC).

Artur s-a căsătorit cu Lyudmila în 2016 în secret. Alte surse susțin totuși că nunta a avut loc în 2015, dar a ajuns în presă în 2016.

Deși nu există înregistrări cu privire la căsătorie, fosta soție a lui Vladimir Putin ar fi luat numele partenerului. Acesta este al doilea mariaj al Lyudmilei Shkrebneva, după ce 30 de ani a fost cununată cu președintele Rusiei.

Citește și: Cum trăiește Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, și cine e soțul ei. De ce au fost obligați cei doi să plece din Olanda

Nu se știe dacă Artur a mai fost căsătorit pentru că este o persoană foarte discretă, căreia nu îi place să discute despre viața personală.

Cine este Artur Ocheretny, bărbatul cu care s-a căsătorit fosta soție a lui Vladimir Putin

Artur Ocheretny s-a născut în 1978. De-a lungul timpului, a încercat mai multe cariere și a lucrat inclusiv cu partidul lui Vladimir Putin.

El a activat pentru Art Show Center, o companie despre care se spune că organiza petreceri pentru grupul politic al președintelui Rus și pentru Gazprom, conform Juke Bugs.

Mai mult, Centrul pentru Dezvoltarea Relațiilor Interpersonale, care a fost fondat de Putin, l-a avut pe Artur drept unul dintre lucrătorii săi.

În 2010, a devenit președinte al Consiliului de administrație al Centrului pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale. S-a zvonit că Artur era apropiat de Lyudmila încă de pe vremea când aceasta era căsătorită.

Citește și: Ce s-a ales de Kirill Shamalov, fostul ginere al lui Vladimir Putin, după ce a divorțat de Katerina Tikhonova. Cum a fost pedepsit

Acest lucru a ridicat semne de întrebare legate de o posibilă relație amoroasă între cei doi, însă niciunul nu a comentat vreodată aceste zvonuri.

În afară de asta, diferența de vârstă de 21 de ani dintre Artur și soție a ținut paginile ziarelor, mai ales că el este cel mai tânăr. Cu toate acestea, el a reușit să demonstreze că vârsta nu este o barieră în relația lor.

Însă Lyudmila și actualul ei soț nu sunt singurii în jurul cărora au existat controverse. Și despre Vladimir Putin s-a spus că ar fi avut o relație cu fosta lui menajeră, care ulterior i-ar fi devenit amantă și ar fi adus-o pe lume pe Luiza Rozova, fiica lui secretă.

Președintele Rusiei a mai fost acuzat că s-a căsătorit în secret cu gimnasta Alina Kabaeva, în 2008, cu care ar avea și copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gestul făcut de Claudiu, un pompier de 21 de ani, pentru refugiații din Ucraina. Tânărul nu a stat pe gânduri când a lua... Kaufland România anunță o nouă măsură de sprijin pentru refugiați. Compania va crea 300 de locuri de muncă pentru ucrain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x