Ce a pățit Kate Winslet după apariția nud în Titanic. A povestit abia acum

Kate Winslet e una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la Hollywood, ce a pus bazele unei cariere extraordinare cu filmul Titanic. Se pare, însă, că succesul filmului a costat-o scump pe actriță.

Kate Winslet a dezvăluit ce i s-a întâmplat după ce a apărut în filmul Titanic

Profimedia

În vârstă de 45 de ani, Kate Winslet a avut o carieră diversă, de la filme romantice precum Sense and Sensibility, din 1995, la filme de acțiune, precum seria Divergent.

Actrița a cunoscut succesul mondial cu ajutorul filmului fenomen Titanic, ce i-a adus milioane de fani în întreaga lume și a pus bazele unei cariere de succes la Hollywood.

Se pare, însă, că succesul pe care l-a avut cu Titanic i-a adus și numeroase probleme vedetei, fix după lansarea filmului care i-a schimbat viața.

Ce a pățit Kate Winslet după ce a apărut nud în filmul Titanic

Încă de când a apărut în cinematografe, filmul Titanic, regizat de James Cameron, a fascinat publicul. Una dintre cele mai faimoase scene din peliculă e cea în care personajul lui Kate Winslet, Rose, apare nud, atunci când e desenată de Jack (Leonardo DiCaprio).

Citește și: Scena din Titanic pe care Kate Winslet regretă că a filmat-o. A recunoscut adevărul la 23 de ani de la premiera filmului

Se pare că succesul filmului Titanic a avut și un impact negativ asupra vieții actriței, fix după lansare.

În cadrul unui interviu cu Marc Maron, Winslet a dezvăluit că a intrat ”imediat într-o stare de a mă proteja”, scrie Daily Mail.

”A fost o diferență ca de la zi la noapte de la o zi la alta,” a declarat ea. ”Mai eram și ținta unor comentarii despre aspectul meu și eram criticată des - presa britanică nu a fost prea blândă cu mine.”

”Sincer, m-am simțit hărțuită,” a dezvăluit Winslet. ”Îmi amintesc că mă gândeam ”Okay, e oribil și sper să treacă”. Și clar a trecut, dar m-a și făcut să-mi dau seama că dacă asta înseamnă să ajungi faimos, atunci eu nu eram pregătită să fiu faimoasă, mulțumesc. Nu, clar nu.”

Rolul lui Rose i-a adus lui Winslet nominalizări la Premiile Oscar și Globurile de Aur, dar actrița susține că atunci încă ”învățam cum să joc”.

”Așa că nu m-am simțit pregătită să fac toate job-urile astea mari de la Hollywood,” a continuat ea. ”A fost o responsabilitate foarte mare. Nu voiam să fac greșeli, nu voiam să-mi distrug șansele - voiam să joc pentru mult timp.”

”Așa că am încercat strategic să găsesc lucruri mai mici, ca să înțeleg breasla mai bine și să mă înțeleg și pe mine mai bine și să mențin un grad de intimitate și demnitate.”

Kate Winslet apare din nou nud în cel mai recent film, Ammonite

Potrivit lui Kate Winslet, încă există un standard dublu atunci când vine vorba de prezentarea intimității pe marele ecran între cupluri de același sex și cupluri heterosexuale. Mai mult, actrița susține că scena ei cu Saoirse Ronan din filmul Ammonite nu trebuie să fie controversată, scrie Daily Mail.

Scenariul include și momente intime între cele două, pe care Winslet și Ronan le-au discutat înainte să înceapă filmările.

”Saoirse și eu vorbeam despre asta înainte și eram: ”Cum putem să filmăm asta?!”, ” a declarat Winslet, ce a discutat și faptul că oamenii percep relațiile de același sex din acea perioadă ca fiind ”mai timide”, idee contrazisă de dovezile istorice studiate de actriță.

”Mi-a fost foarte clar că erau capabile de momente pline de pasiune - și eu și Saoirse am vrut să prezentăm acest lucru. Și pentru mine, la vârsta pe care o am acum, m-am simțit foarte bine, de fapt!”

Vezi cum arată Kate Winslet în filmul Ammonite în GALERIA FOTO

”Îmi aduc aminte că mă gândeam ”Uite unde sunt, am apărut iar nud la 43 de ani (vârsta pe care o aveam atunci). Cum e posibil?!”,” a continuat actrița. ”Mă jur, credeam că nu voi mai face scene nud pe ecran.”

Citește și: Kate Winslet, dezvăluiri despre scenele intime cu superba Saoirse Ronan: “Sunt mândră”

”Dar am fost surprinsă de cum m-am simțit,” a continuat Kate Winslet despre scena nud din filmul Ammonite. ”M-am simțit chiar foarte bine. Am toate urmele și semnele și sunt mai în vârstă. E un corp diferit față de cel pe care îl aveam în urmă cu 20 de ani.”

Ultimele știri