Căutare Live

Scena din Titanic pe care Kate Winslet regretă că a filmat-o. A recunoscut adevărul la 23 de ani de la premiera filmului

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Titanicul este unul dintre cele mai urmărite filme din istoria cinematografiei.

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Titanicul este unul dintre cele mai urmărite filme din istoria cinematografiei.

Profimedia Images

Cu toate acestea, Kate Winslet are încă câteva regrete legate de o scenă pe care a filmat-o în Titanic. Acum că am spus acest lucru este posibil ca toată lumea să se gândească la scena finală când ea plutește pe o ușă, acolo unde are loc și Jack ca să se salveze, dar nu este vorba despre aceea.

Legat de Titanic, scena care și acum îi stârnește regrete marii actrițe este scena nud, atunci când s-a lăsat pictată de Jack. Rose îl roagă pe Jack să o deseneze așa cum a mai făcut și cu alte franțuzoaice înainte să urce la bordul Titanicului.

Kate a mărturisit pentru Yahoo news că încă mai există fani care vin la ea cu acea poză din film și o roagă să le dea autograf pe ea: "Nu semnez niciodată pe acea poză. Mă simt încă foarte stânjenită. De ce aș face așa ceva?".

Scena din Titanic pe care Kate Winslet regretă că a filmat-o

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Titanicul este unul dintre cele mai urmărite filme din istoria cinematografiei.

Profimedia Images

Citește și: Kate Hudson și Gwyneth Paltrow, cele mai nereușite săruturi din filme. Vedetele și-au desființat colegii de filmare

Kate Winslet consideră bizară acea scenă din Titanic

Kate Winslet este o femeie care se simte foarte bine în propriul trup, dar abia acum, la 45 de ani declară că se simte cel mai bine, că arată așa cum și-a dorit.

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter, Kate Winslet a declarat că cel mai recent rol al său, cel din Ammonite, în care apare într-o scenă de dragoste cu actrița Saoirse Ronan, este una dintre fazele de care se simte cel mai mândră. A avut ocazia să le arate fanilor cum este cu adevărat trupul său la 40 de ani și după 3 sarcini.

Citește și: Kate Winslet, dezvăluiri despre scenele intime cu superba Saoirse Ronan: “Sunt mândră”

Cinci filme de Craciun pe care le poți urmări cu familia în luna decembrie... Făcea furori în Academia de Poliție, dar puțini știu cum mai arată acum. Imagini cu superba Leslie Easterbrook...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x