Căutare Live

Ce a spus Iulia Albu despre Oana Roman. "Polițista modei" este recunoascută pentru opiniile ei dure

Iulia Albu și Romanița Iovan au apreciat evoluția, de-a lungul timpului, în stilul vestimentar al Oanei Roman. Efortul vedetei în a evolua din punct de vedere al stilului a fost apreciat și de către stilistul internațional, Ovidiu Buta.

Iulia Albu a apreciat-o pe Oana Roman din punct de vedere al evoluției stilului său vestimentar

Antena 1 & Instagram

În cadrul ediției Poliția Modei, gazda emisiunii, Iulia Albu și Romanița Iovan au discutat despre stilul vestimentar al Oanei Roman, fiica fostului premier, Petre Roman.

Cele două au avut cuvinte apreciative la adresa acesteia spunând că niciodată nu au privit-o din punct de vedere al greutății sale corporale, ci al stilului vestimentar, potrivit Fanatik.

Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea și, mai nou, a lui Ovidiu, a spus Iulia Albu.

Oana Roman a intrat în grațiile stiliștilor prin faptul că depune efort în a face lucrurile bine din punct de vedere vestimentar

Pe de altă parte, vedeta a precizat că față de cum se îmbrăca înainte, Oana Roman a progresat în ceea ce privește modul de a-și alege ținutele și accesoriile.

Însă, vedeta are o părere acidă când vine vorba de filtrele pe Oana Roman le folosește în postările sale.

Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei.

Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate, a mai spus Iulia Albu.

Și stilistul Ovidiu Buta a avut cuvinte de laudă la adresa Oanei. Acesta a spus că, deși gafează de multe ori, Oana Roman are determinarea de a face lucrurile bine.

Sunt foarte multe lucruri care nu funcționează la Oana, dar câteodată funcționează. Și o zic și mă repet. Față de multe vedete, fata face un efort. Învață pas cu pas.

Eu nu pot să zic cuiva că nu e bine câtă vreme văd efortul. Dacă rezultatul era mereu negativ, ziceam ok, schimbă macazul. Dar când mai apare într-o rochie, a explicat stilistul, potrivit aceleiași surse.

Ștefan Bănică a reacționat după ce paparazzi au pozat-o pe Irina Fodor la el acasă. Ce a avut de spus: „Mi se pare prea ... Camila Cabello, surprinsă de paparazzi pe plajă, într-un costum de baie minuscul. Cum arată vedeta acum...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x